Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök domináns?

Figyelt kérdés

Őszintén, nagyon félek attól, hogy ott hagyna, ha ez kiderülne. Ugyanakkor, nem akarom elfojtani ezt a részem, hiszen ez is én vagyok. Nem vagyunk régóta együtt, viszont egyre nehezebben viselem azt, hogy elrejtsem ezeket.

A baj az, hogy nem csak irányítani szeretek, hanem szadista is vagyok. Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön durván indítanék, de sokszor akartam a kezemet a nyakára helyezni, amikor megcsókoltam, vagy csak hátrarántani a fejét, hogy a nyakába harapjak.

Ha barátnőtök ilyen lenne, ti elhagynátok?

19

2020. márc. 20. 21:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lesz rögtön trollkérdés, ha egy femdomról van szó :'D
2020. márc. 20. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Vannak dom nők, meg vannak sub nők. Csak az utóbbi gyakoribb. A pasik meg általában domok, de nem mind, főleg manapság ebben az elkényelmesedett társadalomban. Biztos találsz olyat aki dom nőre vágyik. Asszem valami alkalmi társkereső is erre alapoz.

A szadista részét viszont, hát, nem tudom. Ez is olyan hogy van akinek bejön, van akinek nem. Pl. nekem a kéz nyakára helyezésével, meg a nyakba harapással nem lenne nagy bajom (de azért ne úgy mint egy vámpír). Viszont ha már kínzás van a dologban, meg chastity, a másik mellkasára sz*rás (xd), az taszítana.

2020. márc. 20. 22:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Lol fuj :'D Nektek nagyon torzult képetek van ezzel kapcsolatban. Fele nem annyira szörnyű, mint amennyire ti azt hiszitek, hogy lesz
2020. márc. 20. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

"Fele nem annyira szörnyű, mint amennyire ti azt hiszitek, hogy lesz"

Ez úgy hangzott, mintha lenne, velünk. Na jó, benne vagyok. シ

2020. márc. 20. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Mivel férfiként elég domináns típus vagyok, az életben épp úgy mint az ágyban, így elképzelni sem tudnám ilyen nővel. Persze mint domináns ember, tisztában vagyok vele tökéletesen, hogy az ellenkező oldalon is sokan vannak, így nem rosszallanám a dolgot, csak rövid úton be kéne látnunk, hogy két dudás egy csárdában ugye nem fér meg... egyszerűen nem működne.

Olyat találj, aki vevő erre! Nem árt esetleg ismerkedéskor is leszögezni, hogy ilyen irányultságú vagy és nem kivárni vele, hogy aztán nagy csalódás és szakítás legyen a vége. Ugyanis sok férfi erre nagyon nem vevő szerintem. (persze van, aki az!)

Én ismerkedéskor szóba szoktam hozni a szexuális igényeket is, kíváncsi vagyok őszintén, hogy kivel sodor össze az élet. Tehát nálam el sem jutna a történet a párkapcsolatig egy femdom irányultságú nőcivel és ez így van rendjén. Ugyanezt tudom tanácsolni neked is: szűrd ki a legelején, ki az akinek ez nem jön be.

Amúgy én is épp annyira vagyok szadista, hogy élvezem, ha a partnerem élvezi a fájdalmat. Sosem erőltetném senkire. De nálam nem kell, hogy ez minden együttlét részét képezze, teljesen normális szexre is képes vagyok és igénylem is. Nem tudom, hogy nálad ez mennyire erős, de annak megfelelően próbálj partnert keresni!

Sok sikert!

2020. márc. 21. 11:11
 16/16 Fannnikaa99 válasza:
100%
En a pasikat kikotni szeretem es ugy kinyalatni magam meg a hereiket kinozni:D ha belem elvez akkor nyaljon is ki utana
2020. márc. 24. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!