Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok ha a barátnőtök albiba menne egy vele egykorú idegen férfi lakótárssal lakni?
100000% hogy dugni fognak.
Szerinted ha egy egykorú férfi és nő össze van zárva egy fedél alatt mi fog történni???
Egyáltalán hogy merülhetett fel egy ilyen dolog????
Ennek a kapcsolatnak annyi.
3 éve együtt vagyunk, barátnőmnek muszáj költöznie, és ő volt eddig legnormalisabb.
Nem hiszem hogy megcsalna, de félek hogy rámászik.
A barátnőd is elgondolkodhatna, hogy ez valóban helyes-e így?
Ő örülne ha te költöznél össze egy lánnyal ?
Nem tudom, nekem fura, én nem mennék bele ilyen helyzetbe nőként még úgy sem, hogy tudom 100%-ig, hogy sosem csalnám meg a párom.
Nem kell sem kellemetlen helyzet, sem gyanú..
Nem tudom milyen helyzetben van/vagytok, de a helyedben összeköltöznék vele, vagy megkérném ha lehet inkább keressen lány lakótársat..
Lakótársnak megy, nem dugópajtinak. Laktam együtt férfikkel évekig egyetem alatt, mert kiadtam az egyik szobát a nagyitól örökölt panelban, amíg egyetemre jártam. Kellett az a pénz, nem engedhettem volna meg magamnak, hogy összeköltözzek a barátommal.
Az évek alatt volt 3 férfi lakótársam, soha egyik se hajtott rám, barátok se voltunk, csak lakótársak. Ha bármelyik rám hajtott volna a barátom mellett, akkor kiraktam volna a szűrét.
Ahogy kollégákkal se állsz le kufircolni, úgy lakótársakkal se. De mindenki más, én hűséges típus vagyok, nem csaltam meg soha senkit, ha már nem működött, akkor vagy megpróbáltam helyrehozni a kapcsolatot, vagy szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!