Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátjátok a barátnőtöket egy fesztiválon idegen férfiakkal iszogatni meg felszabadultan nevetgelni (de semmi több) akkor hogy reagaltok?
Semmit. Jobban aggódnék, ha görcsösen nevetgélne (jópofizna). A felszabadult nevetgélésben nincs semmi intő jel nekem. Esetleg odamennék, de csak mert ha ő kijön a társasággal, akkor valószínűleg én is kijönnék.
De biztos nem égetném magamat (meg őt se) azzal, hogy lezavarok valami smárolási színjátékot, amit normálisan nem tennék, mert maximum puszival, öleléssel szoktuk üdvözölni egymást... Ez rettenet mesterkélt és idétlen, különben is egy ilyen szituban, amikor feltűnik egy társaságban valakinek a párkapcsolata, az alapvető, hogy az ember a párjaként mutatja be a többieknek.
A balhézás meg nem is csak röhejes, hanem ezzel megintcsak jól lejáratnám magamat, meg őt is. Magamat azzal, hogy kontrollmániás társfüggő vagyok, őt meg azzal, hogy egy ilyen párja van. :D
A leskelődéssel csak magamat járatnám le, hiszen az azt jelenti, hogy nem bízok se benne, sem önmagamban. De ezek egyike sem áll fenn.
Ha megírom neki, hogy jó szórakozást, akkor biztosan azt írja vissza, hogy menjek oda, de ha én pont nem akarok odamenni, akkor egyszerűbb, ha egyszerűen csak nyugtázom, hogy ő ott van, örülök neki, hogy jól szórakozik és megyek a dolgomra, szóval nem jelzem neki a helyszínen, hogy láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!