Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy idegen lányra így felizgultam?
Nagyon tömött villamoson utaztam ma és előttem állt egy tipikus nagyon vonzó csinos lány, olyan tíz per kilences.
A lánynak baromi szép nyaka és háta volt, ahol kint volt a nyaka és a válla. Nagyon közel álltam hozzá mert tömeg volt a villamoson, így majdnem hátához nyakához értem és nagyon finom illata volt és nagyon szép volt az teste, emiatt egyszerűen nagyon felizgultam rá, jó lett volna megcsókolni a nyakát, hátát . Ez már nagyon nagyon perverzség hogy idegen lányra így felizgultam, nem normális dolog?
Amúgy még csinos nővel soha nem voltam általában nagyon átlagos inkább átlag alatti nők voltak az életemben
Minden férfi megnézi a csinos lányokat, néha nekem is uralkodnom kell magamon, hogy ne álljon föl nagyon.
Lehet, hogy nem vagy túl magas, de vannak nagyon pici, szexi lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!