Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök domináns?

Figyelt kérdés

Őszintén, nagyon félek attól, hogy ott hagyna, ha ez kiderülne. Ugyanakkor, nem akarom elfojtani ezt a részem, hiszen ez is én vagyok. Nem vagyunk régóta együtt, viszont egyre nehezebben viselem azt, hogy elrejtsem ezeket.

A baj az, hogy nem csak irányítani szeretek, hanem szadista is vagyok. Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön durván indítanék, de sokszor akartam a kezemet a nyakára helyezni, amikor megcsókoltam, vagy csak hátrarántani a fejét, hogy a nyakába harapjak.

Ha barátnőtök ilyen lenne, ti elhagynátok?

19

2020. márc. 20. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában kezd kiderülni, el fogom hagyni. Szexuális vonalon nem zavar, ha a nő domináns, de a hétköznapi dolgokban nem jól viselem. De ne aggódj, sok férfi szereti.
2020. márc. 20. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Írd jobban körbe mi az nálad, hogy "szadista", csak mert ez a kettő dolog még egyáltalán nem szadista, csak kicsit vad. De az még nem számít durvának.

Szadista az, amikor ilyen tűket nyomsz fel neki bármelyik nyílásán, véresre korbácsolod meg a többi elmebeteg BDSM őrület, amik inkább szorongást idéznek elő bennem pl. semmint szexuális gerjedelmet.

Az irányítás pedig nem baj, sok az olyan karakter, mint én, akinek ez még jól is jönne.

2020. márc. 20. 21:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, ha neked nem jön be küldheted hozzám.
2020. márc. 20. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki.
2020. márc. 20. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

"vagy csak hátrarántani a fejét, hogy a nyakába harapjak."

Fokhagymát szereted? Tükörben látod magad? Templomokkal milyen a viszonyod?

2020. márc. 20. 21:19
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi ötös, egy kicsit oldottad a feszültségemet a viccel :'D

Kettes; a szadista nem csak olyan hardcore lehet, mint ahogy leírtad - persze, az is menne, bár nem pont azok, amiket említettél. A lényege számomra az, hogy a fájdalom, amit okozok neki, számára is jó legyen. (Szóval igen, nagyon szívesen felpofozom, vagy fojtogatom, ha ez kell)

De gyengéd is tudok lenni, mert a sztereotípiával szemben ez inkább róluk szól, mint rólam.

Amit ki akarok hozni az egészből, hogy ha ő nem akarja, hogy túl durva legyek, értelem szerűen vissza tudok venni.

Csak félek attól, hogy az egészet egy az egyben elveti.

2020. márc. 20. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyi ez akkor nem gaz ha nem ez az elsődleges szexualis élvezeted! Azaz csak alkalmanként szex közben kicsit durvábban szeretnéd csinálni az még oke... de az hogy pl terrorizálod a párod mert vered ütőd az már tényleg szadizmus és mentális betegség! Vedd figyelembe ezt is!

Ha csak erre tudsz elélvezni nos akkor tényleg beteg vagy és nem hozzám való de ha ez csak egy kis kiváncsiskodási vágy hogy ki próbáld hogy milyen az oke... amugy oke azt én is szeretem amikor egymásba bele harapunk (néha!!!!!) de amugy meg csak ölelem akár egésznap az agyban!!! De a lényeg ha ez csak ilyen alkalmankénti dolog akkor oke!

A lényeg mindenképpen beszéljétek meg mert kesobb nagyon vissza fog ütni! A kommunikáció elengedhetetlen!

2020. márc. 20. 21:52
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Ja 21Fffffffff
2020. márc. 20. 21:52
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát ez nem alkalmi :'D

Mármint ez vagyok én, ez nem kíváncsiság.

De egyébként értem, hogy mire akarsz kilyukadni ^^ Igazából ez sokkal sokszínűbb, mint amilyennek elsőre tűnik.

Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugtattatok, nem számítottam ilyen elfogadásra a témával kapcsolatban. <3

2020. márc. 20. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Kilóg a lóláb a trollkérdés alól. Túl sok az árulkodó jel.
2020. márc. 20. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!