Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ha a barátnőtök olyan kéréssel állna elétek, hogy nem osztoznátok-e meg a fiútokon akkor mit reagálnátok?
Nevetnék.
Ha rájönnék, hogy nem csak viccel, akkor ne hiszem, hogy sokat beszélgetnék vele utána.
Én pasi vagyok de örülnék neki! :)
21/F
Mivel a barátnőim igazi barátnők, nemcsak vihogi ribik, akikkel valami miatt együtt kell lennem (pl. munka), olyanok, mint én. Egy ilyen kérésre mind ugyanazt reagálnánk: felszaladna a szemöldökünk, és komolyan sem vennénk a másikat.
Lehet, hogy a pasikák ennek örülnének, és lehet, hogy vannak olyan igénytelen álbarátságok és álkapcsolatok, ahol mehet orrba-szájba, nálunk ez nem megy.
(A másik az, hogy inkább egyedül döglök meg, minthogy a párom ilyen legyen.)
Nekem két barátnőm van, de bármelyikkel bármikor szívesen megosztanám, ha ilyet kérnének. :D
(De ilyesmi sajna fel sem merült, hogy velük hármas - én meg nem merem felhozni, a barátság többet ér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!