Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim, ti mit gondoltok erről, vagy hogy reagálnátok ezt le?
Munkám kapcsán továbbképzésre járok vonattal és az álomáson várakozik velem együtt egy szamomra nagyon vonzó 35-40 körüli férfi, ugyan azzal a vonattal utazik ő is minden nap és egy kocsiban is utazunk. Így szoktunk is egymásnak köszönni. Viszont azt vettem észre, h én is szimpi vagyok neki. Tegnap pedig úgy alakult h velem szembe ült a vonaton mert máshol nem volt hely, de nem kezdeményezett beszélgetést, olvasott. Egyébként családja van mert párszor ők jöttek érte az állomásra kocsival.
nyilván én nem fogok kezdeményezni, de sokat fantáziáltam arról h milyne jó lenne beszélgetni vele amikor utazunk.
Ti hogy fogadnátok h hasonló szituban beszélgetést kezdeményez egy ilyen férfi? Örülnétek, v nem fogadnátok szivesen, mert mégiscsak családos és akkor lehet h hátsó szándéka is van?
25L
Ha foglalt -barátnő, feleség, család- sehogyan sem.
Sőt, ha ő közeledne, akkor is tartózkodó lennék és kerülném.
Beszélgetni lehet. Miért is ne lehetne, csak mert nős?
Több viszont kizárt.
(És aki a beszélgetést batoritasnak vagy ráutaló jelnek veszi, az nem érdekel, mert nem érdekelnek az agyament pasik.)
Látom, többen nem értettétek a kérdést és lotyóznak...köszi.
Arra lennék kiváncsi - főleg nők véleménye érdekel - ha pl úgy alakul h beszélgetést kezdeményez, akkor ti azt szivesen fogadnátok és beszélgettek vele, v inkább kerülnétek, mert biztosan többet akar majd?
Nézd... neked nyilván szimpatikus és várnád, hogy beszélgetést kezdeményezzen.
De... ha belementek valamiféle beszélgetésbe, akkor utána jönne a remény részedről, hogy többet is akarhat... és annak a Te számodra nagyon nem lenne jó vége.
Szerintem jól teszi, hogy nem kezdeményez beszélgetést. És Te is így jársz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!