Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő társaim, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő társaim, ti mit gondoltok erről, vagy hogy reagálnátok ezt le?

Figyelt kérdés

Munkám kapcsán továbbképzésre járok vonattal és az álomáson várakozik velem együtt egy szamomra nagyon vonzó 35-40 körüli férfi, ugyan azzal a vonattal utazik ő is minden nap és egy kocsiban is utazunk. Így szoktunk is egymásnak köszönni. Viszont azt vettem észre, h én is szimpi vagyok neki. Tegnap pedig úgy alakult h velem szembe ült a vonaton mert máshol nem volt hely, de nem kezdeményezett beszélgetést, olvasott. Egyébként családja van mert párszor ők jöttek érte az állomásra kocsival.

nyilván én nem fogok kezdeményezni, de sokat fantáziáltam arról h milyne jó lenne beszélgetni vele amikor utazunk.

Ti hogy fogadnátok h hasonló szituban beszélgetést kezdeményez egy ilyen férfi? Örülnétek, v nem fogadnátok szivesen, mert mégiscsak családos és akkor lehet h hátsó szándéka is van?

25L

2020. jan. 8. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, én vagyok túl finnyás, de onnantól, hogy valakiről tudom, hogy foglalt és látom olyat csinálni, ami nekem rosszulesne vagy aggodalomra adna okot, ha én lennék az a nő, akivel van, egyszerűen elkezdek tőle erősen undorodni. Minden korábbi szimpátiám megszűnik ilyenkor. Nem tudok szeretni, de még tisztelni sem egy olyan embert, akinek ez belefér az értékrendjébe.
2020. jan. 8. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Ha foglalt -barátnő, feleség, család- sehogyan sem.

Sőt, ha ő közeledne, akkor is tartózkodó lennék és kerülném.

2020. jan. 8. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne lehetne beszélgetni? Érdemes a családjáról kérdezni, akkor nyilvánvalóvá teszed, hogy tudsz róla, nem lesz félre értés.
2020. jan. 8. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igazad van 1 es!
2020. jan. 8. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetni lehet. Miért is ne lehetne, csak mert nős?

Több viszont kizárt.

(És aki a beszélgetést batoritasnak vagy ráutaló jelnek veszi, az nem érdekel, mert nem érdekelnek az agyament pasik.)

2020. jan. 8. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Szakadj le róla, családja van. Csak mert viszket a puncid még nem kell mindenkivel kikezdened, vagy tényleg egy ilyemn ócska lotyó akarsz lenni, belefér az értékrendedbe? Mert akkor gratulálok a szüleidnek, hogy így félreneveltek.
2020. jan. 8. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kezdeményezett beszélgetést, mert családos. Pont. Lehet szimpatikus vagy neki, lehet nem - többször összefutottatok, köszön, ennyi.
2020. jan. 8. 12:22
 8/12 A kérdező kommentje:

Látom, többen nem értettétek a kérdést és lotyóznak...köszi.

Arra lennék kiváncsi - főleg nők véleménye érdekel - ha pl úgy alakul h beszélgetést kezdeményez, akkor ti azt szivesen fogadnátok és beszélgettek vele, v inkább kerülnétek, mert biztosan többet akar majd?

2020. jan. 8. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Nézd... neked nyilván szimpatikus és várnád, hogy beszélgetést kezdeményezzen.

De... ha belementek valamiféle beszélgetésbe, akkor utána jönne a remény részedről, hogy többet is akarhat... és annak a Te számodra nagyon nem lenne jó vége.

Szerintem jól teszi, hogy nem kezdeményez beszélgetést. És Te is így jársz jobban.

2020. jan. 8. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Àruld el melyik àllomàsokon vonatozol,és felszàllok,független vagyok:)
2020. jan. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!