Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre mit reagálnátok? Bővebben lent
Nem viselem ezt el. Eleve megválogatom, kit fogadok az otthonomba és csak azzal teszek ilyet, aki ilyen értelemben is lezárta a múltját, hogy együtt lehessen jövőnk.
Nincs bajom az exeimmel meg az exeivel, de maradjanak csak meg emléknek, mindkettőnk fejében. Az aktív ismerősök, a megtartott képek és a folyamatos kapcsolattartás nálam nem működő dolog. Ha lezárom valakivel, akkor mindent törlök, mert tudom, hogy nem akarom azt az életet semmilyen formában viszont látni. Lezárult egy szakasz, csak foglalja a helyet. Ilyen elven ajándékoztam el az egyetemi anyagaimat is. Új élet, új hely kell.
75%: És találtál már olyan vadbarmot, aki miattad töröl ssok éves fénykepeket, mikor téged ismer pár hónapja, az exszel meg éveket volt? Nincs neked aranyból a farkad vagy puncid.
Eleve mi a francot kerestek más gépében.
Ja, majd pár hónapos dolog miatt törlöm az emlékeimet. Ennyi idiótát :D
Most hogy így kérdezed, igen, találtam olyat és nem miattam törölte, hanem azért, mert azonos az értékrendünk. És kapaszkodj meg, ő ajánlotta fel, hogy nyugodtan használjam a gépét, ő vette fel magától az ujjlenyomatom a telefonjába, mert ő ezt így érzi tisztának és egyértelműnek. Én pedig természetesen viszonoztam a gesztust és pont emiatt a gesztus miatt nem is élek vele vissza.
Korábban én is azt hittem, hogy az a normális, ha a cuccait úgy őrzi az ember, mint a kotlós a tojásait, de mióta átéltem ezt, soha többé nem tűrnék meg magam mellett másmilyen embert. Nekünk ez így jó, ha neked nem, inkább tapsikolj, hogy nem velünk vagy együtt.
Páran kicsit félre értelmeztétek a kiírást.
Nem pár hónapja vagyunk együtt. Csak pár hónapja élünk együtt.
A gépben pedig, nem turkáltam, ő adja oda hogy használjam, ha kell.
Lementettem egy képet és azt akartam megkeresni amikor a pucér ex a képembe villant. De nem tudom hogy ehhez, hogyan kéne hozzá állnom. Úgy gondolom hogy nincs is tisztában azzal hogy azok a képek ott vannak. Különben kétlem hogy a kezembe adta volna.
#6: Ez beteges. Az már nem jut el az agyadig, hogy ez milyen helyzeteket teremthet? Például ha te a barátnőm lennél és elárulnád nekem egy féltve örzött intim titkodat, mit szólnál ahhoz, ha közben a férjem is olvasná, csak mert mindenemhez hozzáfér és ez így világos?
Vagy mi köze a férjemnek a nagynéném betegségéhez, anyám nőgyógyászati problémáihoz, tesóm anyagi helyzetéhez?
Beteg az ilyen dolog, némi privát szféra kell mindnekinek. Remélem xarni is együtt mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!