Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten a metrón lehet ismerkedni? Nők, hogy reagálnátok ha a metrón elétek állnék és elkezdeném nyomni a sódert?
A kettő együtt sok. De a ruha mellett sokkal fontosabb lenne, hogy mivel állítasz elém.
Pl. egyszer egy utcai bódéban vettem egy dobozos üdítőt. Észre se vettem, hogy az eladó srácnak szimpatikus vagyok, csak abból, hogy amikor kimentem, egyszer csak utánam szaladt és a kezembe nyomott egy felfújt léggömböt. Nagyon kedvesen mosolygott hozzá.
Soha nem tudtam meg, hogy ismerkedni akart-e vagy csak feldobni a napját, mert bár visszamosolyogtam és a lufit is elfogadtam, nem mondott semmi többet, csak visszament árulni. Ha nem lett volna gyűrű a kezemen és nem épp a 6 hetes terhességi Uh-ról jöttem volna, egész biztos, hogy visszamentem volna még hozzá vásárolni. Talán még annyi eszem is lett volna, hogy megkérdeztem volna, hát ezt miért kaptam?
A lényeg, ez pl. nagyon bejött, nagyon aranyos volt és a srác se nézett ki rosszul.
Olvasni szoktam, a fülesem pedig be van digva, pont az ilyenek miatt.
Egyszerűen ignorálnálak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!