Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan reagálnátok, ha a barátnőtök egyik napról a másikra felmondana a munkahelyén?
Én szereztem neki a munkahelyet, de felmondott fél év után, mert szerinte monoton munka, és ő sokkal többre vágyik, többet ér.
Büfészakos diplomája van és egy szerintem soványka angoltudása.
Már az első hónap után megpendítette, hogy nem tetszik, csak helyre tettem, ezért nem mert szólni - állítja ő.
Pedig én csak annyit mondtam, hogy ha érdekesebb munkát szeretne, akkor nem ártana némi proaktivitás, logika, esetleg valami piacképesebb szakma.
Gondolom volt próbaideje, az letelt, vagy most, fél év után telt le, és így nem folytatja tovább?
Ha annyira nem tetszik Neki a munka én megértem, azt viszont sajnálom,hogy Téged ezzel kellemetlen helyzetbe hozott. Bár nem hinném, mindenki magáért fele még ha más ajánlásával is jut be valahová.
Ha úgy hagyta ott a munkát,hogy közben már nézett másik lehetőséget nincs ezzel baj. Ha viszont otthagyta, és egyelőre fogalma sincs mit szeretne, csak ettől többet/másabbat....hát az ámr kevésbé érthető.
Nő vagyok egyébként, de szerintem a kérdésednél nincs ennek nagy jelentősége, akár fordított helyzetben is történhet ilyen.
Ha nem tetszik neki,miért kellett volna maradnia?Ha keres magának másik állást,és nem Te fogod eltartani,akkor sztem jobb,mint szenvedni egy neki nem tetsző állásban.
Az a lekicsinylő stílus viszont,ahogy nyilatkozol a szakképzettségéről,elmondja mit gondolsz a barátnődről ùgy összeségében.
Ha jól értem, úgy mondott fel, hogy nincs másik hely, ahová menne. Ha ezután fog pályázgatni, az bakfitty.
Ha nem tetszett neki, amit te szereztél neki, találjon ő jobbat. Nem kötelező abbahagyni az álláshirdetések böngészését csak azért, mert már van állása.
Ha talál saját kútfőből jobbat, menjen oda. Ha nem talál, becsülje meg, ami van, és azt, aki szerezte.
Szóval, nekem ez totál elfogadhatatlan lenne.
Ha nem komoly a kapcsolat, akkor szakítanék is vele azonnal. Ha komoly, akkor elmondanám, hogy innentől külön kasszán vagyunk. Kíváncsi lennék, el tudja-e tartani magát, vagy arra bazírozott, hogy az én pénzemből él. Ha talál magának állást, és ott normálisan helyt áll, akkor épülne vissza lassan a bizalmam.
De szerintem az ilyenek nem fognak találni. Piacképes tudása nincs, de igényei azok vannak: "többre vágyik, többet ér". Aha, mindenki annyit ér, amennyire a munkaerőpiac beárazza.
Egyébként én is hallottam olyan nőről, akinek humán szakos tanári diplomája volt (talán magyar-ének). Munkanélküli lett és sehol sem talált állást. A munkaügyi központban bolti eladói állást ajánlottak neki, amit felháborodva visszautasított, mondván, nehogy már tanári diplomával bolti eladó legyen.
Én meg nem értettem a felháborodását: ha nem talál állást a tanári diplomájával, akkor azt a diplomát a munkaerőpiac 0, azaz nulla forintra árazta be. Ha eladóra van szükség, akkor vegyen vissza az egójából, és vállalja el azt.
8#-as véleményének az első felét osztom.
Azért mert képes (nem biztos) kritikusan átgondolni a párja helyzetét azért miért kell lehordani a kérdezőt? Ha alig beszéli az angolt, mégis hogy kéne szemléltetnie,hogy ne legyen nagyképű, paraszt jelzőkkel lehordva? Ha nem tud angolul akkor nem tud,ha ezt tudja és kiejelenti és nem mások előtt,kellemetlen helyzetbe hozva a párját,abban nincsen semmi bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!