Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem egy 15 évvel idősebb nőnél?
Figyelt kérdés
Nyelvtanfolyamra járunk hetente kétszer, munka után. Neki férje van sajnos. De egymás mellett ülünk, rohadt sokat dumálunk, mindig hazavisz, sokszor együtt gyakorlunk. Nagyon tetszik. A férjét biztos nem hagyja el, de vajon egy szeretői viszonyban benne lenne szerintetek?2020. márc. 7. 19:11
1/11 anonim válasza:
Hát ezt mi nem tudhatjuk.
Én is jártam tanfolyamra, és nagyon jóban voltam a nálam 10 évvel fiatalabb csoporttársammal. Néha eljártunk helyekre is. Helyes férfi volt, de csak haveri viszony.
Másik csoporttársnőmmel meg még jobb viszonyban volt, azt tudom, hogy az a nő nagyon vonzódott hozzá.
Viszont azzal számolj, hogy sérülhetsz lelkileg. A nő férjét amúgy nem sajnálnád?
Nem álszentségből kérdezem.
2/11 anonim válasza:
Eléggé erkölcstelen kérdés. Ha neked lesz feleséged, és felbukkan majd egy másik pasi, aki meg akarja fektetni, mit szólsz majd hozza?
4/11 anonim válasza:
Csak a korkülönbségből adódóan bármi elképzelhető,és sajnos még úgy is,hogy férjnél van. De ahogy írják is:flört,esetleg szeretői viszony. Búcsúzáskor kérdezd meg,hogy adhatsz-e két puszit? Már fogod tudni mit érez Irántad.
5/11 anonim válasza:
Volt mar erre pelda. A no is szenvedett, akiket ismertem, de a fiatal szereto meg jobban.
6/11 anonim válasza:
Ahogy az utólsó válaszoló írja... Nő vagyok,volt ilyen kapcsolatom. Többször szakítottunk és megszenvedtünk rendesen :(
7/11 anonim válasza:
Lehet. Én sem hittem magamról, de én adtam esélyt magunknak, és nem bántam meg. N
10/11 anonim válasza:
Ha megvan a kémia, illetve ha úgy is belemenne, hogy férje van akkor igen. Nem mellesleg az is előfordulhat, hogy jót tesz az egójának, hogy elvan egy nálánál 15 évvel fiatalabb férfival. Kérdes itt az, hogy te mit szeretnél. Mert ha szexelnél vele akkor lehet eltudod csábítani. Viszont azt nem hinném, hogy a férjét elhagyná. Bár ki tudja. 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!