Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy tetszem-e egy nálam jóval idősebb pasinak (aki a tanárom) vagy csak kedves és meg akar ismerni?
Ha felultet az asztalra es felhuzza a szoknyadat, akkor meg akar ismerni.
43F
Ha sokszor ér hozzád, gyakran néz rád, akkor azért az elég egyértelmű!
De nem egészséges egy ilyen jellegű kapcsolat, azt azért remélem tudod. Azon túl, hogy mivel a tanárod, nem etikus, ha pedig nem független, családos vagy nős ember, az úgy még rosszabb!
Van az ember lányában egy rajongás némely tanára iránt, nekem is tetszett a tanárbá' az egyetemen, magamban nyugtáztam, hogy jóképű, de eszembe nem jutott volna viszonyt kezdeni vele, még akkor sem, ha ő kezdene ki velem. :-)
Mondd! Hány éves vagy te?
A tanárod. Sokszor találkoztok, randiztok, és te nem tudod eldönteni, hogy akar-e valamit?
Ha középiskolás vagy, akkor büntetendő.
Ha általános, akkor tuti megy a dutyiba.
Ha felsőfokú iskollábanntanít, akkor az én kérdésem már csak az, hogy ennyi IQ-valnhogy kerültél oda? Szőke vagy?
Rockarc!
Teccől nekem!
Nagyon jók a szarkasztikus, ütős válaszaid! :D
próbálom nem sértésnek venni, kedves utolsó :D
mellesleg az utolsó verzió a helyes, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!