Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy tetszem-e egy nálam jóval idősebb pasinak (aki a tanárom) vagy csak kedves és meg akar ismerni?

Figyelt kérdés

2020. jan. 21. 01:24
1 2
 1/15 Rockarc ***** válasza:
88%

Ha felultet az asztalra es felhuzza a szoknyadat, akkor meg akar ismerni.

43F

2020. jan. 21. 01:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokszor ér hozzád, gyakran néz rád, akkor azért az elég egyértelmű!

De nem egészséges egy ilyen jellegű kapcsolat, azt azért remélem tudod. Azon túl, hogy mivel a tanárod, nem etikus, ha pedig nem független, családos vagy nős ember, az úgy még rosszabb!

Van az ember lányában egy rajongás némely tanára iránt, nekem is tetszett a tanárbá' az egyetemen, magamban nyugtáztam, hogy jóképű, de eszembe nem jutott volna viszonyt kezdeni vele, még akkor sem, ha ő kezdene ki velem. :-)

2020. jan. 21. 09:27
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Remélem nem kozepiskolarol van szo. Meg nem erted de ha egy felnott ember egy kiskoruhoz vonzodik ott eros gondok vannak a fejeben.
2020. jan. 21. 09:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszel is neki, mert szép lány vagy, annak úgysem fogja jelét adni. Sok hasonló kérdés van itt, mindenhol leírják hogy normális ha tetszik a tanárod, de nem szabad túlságosan beleélni magad abba, hogy ő ezt viszonozni is fogja.
2020. jan. 21. 10:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem középiskola. Szoktunk találkozni kettesben a sulin kívül, sokszor olyan, mintha randi lenne, de nem tudom... szerintetek?
2020. jan. 21. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Mondd! Hány éves vagy te?

A tanárod. Sokszor találkoztok, randiztok, és te nem tudod eldönteni, hogy akar-e valamit?

Ha középiskolás vagy, akkor büntetendő.

Ha általános, akkor tuti megy a dutyiba.

Ha felsőfokú iskollábanntanít, akkor az én kérdésem már csak az, hogy ennyi IQ-valnhogy kerültél oda? Szőke vagy?

2020. jan. 23. 01:08
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Rockarc!

Teccől nekem!

Nagyon jók a szarkasztikus, ütős válaszaid! :D

2020. jan. 23. 01:10
 8/15 A kérdező kommentje:

próbálom nem sértésnek venni, kedves utolsó :D

mellesleg az utolsó verzió a helyes, amit írtál.

2020. jan. 23. 01:11
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
Mi a francot akarsz egy ennyivel idősebb pasitól? Annyira ronda vagy, hogy csak annak kellesz, vagy mi?
2020. jan. 23. 04:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igy mondjuk nem latok benne problemat. De kerdezo gondold meg hogy ugy is belemennel-e valamibe h a tanárnak konnyen lehet felesege es gyereke van es te csI egy futo valami lennel
2020. jan. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!