Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha egy férfi az idősebb nőkhöz vonzódik?
Részvétem.
Van pár igényes 50-es nő, akit ismerek. Lehet genetika is, meg odafigyelés, de elképesztő mennyire jól néznek ki. Van 70-es rokon házaspár, akik meg 20 évet letagadhatnának. Ők sokat mozognak is, sokat vannak levegőn, kerti munka stb.
25 évesként az ilyen korú embereket matuzsálemnek láttam. Aztán idősebb lettem én is.
Igaz, nem mindennapi a 20 évnyi korkülönbség, de kinek mi köze hozzá, ha Nektek jó (volt)?
Fogadd részvétem!
Elhiszem,hogy megviselt, ez sajnos manapság előfordulhat Hozzád hasonló korúval is, 50 évesen még fiatalnak számított a halálhoz.
Kérdés,hogy Te csak Hozzá ragaszkodtál, vagy a jövőben a Hozzá való kötődésed, az emléke miatt szeretnél-e hasonló korú nővel ismerkedni?
9-es, nem tudom hány éves vagy, de ha idősebb akkor tudod,hogy az 50 év körüli pasik még nem mindegyike Tatika :( :).
Ha Te nőként ennyi idős vagy, vagy ehhez közelítesz, alkalmi kapcsolatra simán kapsz fiatalabb pasit ha fullos vagy,de csak akkor.
50 éves nő vagyok. Volt fiatal pasi az életemben, nagyon jó volt Vele, szuperül nézett ki, de ennyi. Két évig voltunk együtt.
Tartós kapcsolat viszont eszembe se jutott egy ilyen korú pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!