Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves lányok! Mit szólnátok, ha egy 30-as,40-es, vagy annál is idősebb férfi össze akarna jönni veletek és közben folyton arról beszélne, hogy egy nő 30 felett már értéktelen. Adnátok egy ilyen embernek esélyt?
A lehető leghamarabb elmennék előle, semmi esélye sem lenne, már az életkora kizáró ok.
18/L
Rossz helyen tetted fel a kérdést, ide főleg a 'kiöregedett' 20+ felnőtt nők írnak.
A tini párkapcsolatokba írnak a tinik.
Logikus módon.
A logikát ne keverjük bele, azért ide tettem fel,mert ebben a kategóriában viszonylag sokan írnak.
Az egész dolgot nevetségesnek tartom, azért tettem fel a kérdést.Sajnos többször néztem ilyen undorító, nőket lealacsonyító mgtow videókat.
Ahogy a nőkről beszéltek,az teljesen felháborított.
Mégis?Ezek mondják,hogy ők nem különbek,mint a feminácik?Gyakorlatilag egy és ugyanaz a két mozgalom.Meg ezek azt hiszik,hogy ők 40 évesen is megtehetik,hogy sokszor nem is felnőttel,hanem tizenévesekkel járjanak.Olyan ez,mintha nekik ez járna.
#3:
Azok a pasik betegek. Szó szerint. Nem véletlenül nem kellenek egyetlen korosztálynak sem.
Másrészt én az a korosztály vagyok, akinek a gyereke 16 éves. El se tudod képzelni, hogy milyen őskövületnek lát a magam 38 évével.
Ha a korát nem néznénk a ,,30 felett már értéktelen" mondata mindenképp kizáró ok lenne. Egy ember se értéktelen, függetlenül attól, hogy nő, férfi, 17, vagy 57 éves... (kivéve talán az ilyen agyalágyultakat)
18/L
Egyetlen egy bajom van ezzel.Azt jelenti ki,hogy 30 felett a nők értéktelenek.Vagyis ezzel a mondatával azt mondja,hogy az édesanyák,nagymamák azok.Nők nélkül azért eléggé elvesznének a férfiak,és azért elég túlzás ez a kijelentés,sőt eléggé felháborító.
Én például édasanyámat és nagymamámat nem a kora alapján ítélem meg,hanem a személyisége alapján.Elég öreg hiba ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!