Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak elítélik azokat a fiatal nőket, akik az idősebb, pénzes, akár nem jól kinéző férfiakra hajtanak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 15:32
1/20 anonim válasza:
Én is elítélem, pedig nő vagyok. :D
2/20 anonim válasza:
Kb. ugyanannyi nő ítéli el őket, mint férfi.
4/20 anonim válasza:
Csak sajnálatos. Felszínes világlátásról, illetve defektes személyiségről árulkodik.
5/20 anonim válasza:
Inkább csak irigylik őket. Ha ők is idősebb, pénzes pasik lennének, csakis fiatal, csinos nőkkel állnának szóba. Láttál már 50 éves pénzes pasit 50 éves csúnya nővel?
6/20 anonim válasza:
Utlsónak van igaza,én pénzes,saját céget vezető nőként sose süllyednék le vmi kis pénzű,rendszert szidó, még egy jo autot felmutatni se tudó kis Pistára. Nekem férfi kell,egzisztenciával,háttérrel. Erre tudok felnézni. A többség csak irigy h válogathat a maradékból.
7/20 anonim válasza:
#6-osnak:
"én pénzes,saját céget vezető nőként" - akkor a kérdés nem rád vonatkozik. Ha saját céged van, val'szeg te sem vagy már olyan fiatal, ráadásul a kérdező pont azokra a lányokra ("sugarbaby") kérdezett rá, akik az ilyen karrier és egzisztencia-orientált nők mellől lopják el a férjeiket-pasijaikat a hamvas kis puncijukkal.
8/20 anonim válasza:
Én inkább azokat tartom elitélendőnek akik azért vannak vkivel csak h a koszos albérletüket fenn tartsák könnyebben,igy vannak a fosban,kis pénzért,nem is jövedelmezó dologban.. Ahelyett h elmennének egy jobb munkahelyre v tanultak volna... Akinek nem inge..
9/20 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, épp csak távol tartom magam mindenkitől, akinek személyes értékrendje nem összeegyeztethető az enyémmel.
10/20 anonim válasza:
Oh, no... Egy normális kérdésnél ismét előjöttek a melldöngetők és irigykedős szövegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!