Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keltsem fel egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel egy nálam idősebb férfi (46) figyelmét társaságban?

Figyelt kérdés

Egy nálam 22 évvel idősebb férfi (46) keltette fel az érdeklődésemet, és érdekelne, hogy férfi szemmel hogyan kellene viselkednem, ha találkozom vele.

Kikezdeni semmiképp nem akarok vele - úgy értve, hogy én kezdeményezzek bármit is - de vannak megnyilvánulásai, amikre nem elutasítóan szeretnék reagálni.

Mire figyeljek?

Keresi a testi kontaktot - kézfej simogatás, kéz a csípőn.

Társaságban hogyan lehet ezekre "finoman" reagálni?

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. szept. 2. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
Csak a szokásos. Vonzó a stabil egzisztencia, mi?
2018. szept. 2. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
amikor a keze a csípődön van,akkor te a kezére rakod a kezed,ezzel egyértelműen nyugtázva,hogy oké szabad a pálya.
2018. szept. 2. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Ha tetszel neki,akkor ő fog kezdeményezni. Örülök hogy bejönnek az érettebb férfiak.
2018. szept. 2. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

És ettől a férfitől szeretnél majd gyereket?

Szüleid biztos örülni fognak, hogy szinte egy velük egykorú férfi a párod.

Apukáddal milyen a kapcsolatod?

2018. szept. 2. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Azonos beosztásban dolgozunk, pár napig kollégák voltunk, ő még ott dolgozik, ahonnan én már eljöttem mert adódott egy jobban fizető lehetőség.

Így nem, nem az egzisztencia vonz.

2018. szept. 2. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Én volt párom is közel 40 es.pasival van aki holt féltékeny a 21 éves barátnőjére .. én is hszon éves vagyok . Bár nem izgat legyenek boldogok , az élet eldönti meg az évek , nem én.
2018. szept. 2. 21:09
 7/10 A kérdező kommentje:

#2 Igen, megérintettem a kezét, amikor a csípőmön pihentette a sajátját.

Viszont társaságban ezt kicsit olyan zavarba ejtőnek éreztem. Mintha bujkálnunk kellene, és titokban megérinteni egymást, mert igazándiból ez is történik.

#3 Köszönöm a választ.

#4 Édesapám 40 évvel idősebb nálam, így hajszál híján az ő apukája is lehetne.

Apukámmal ritka jó a viszonyom.

Erről is kikértem a véleményét, de ebben az esetben érdekelt velem szemben érzelmileg nem érintett személyek véleménye is.

2018. szept. 2. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
S te pár nap alatt képes vagy belezúgni a munkatársadba? Gratulálok Ms. Apakomplexus. 🙃
2018. szept. 2. 21:23
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 Nem zúgtam bele. Körülbelül kétszer dolgoztunk együtt. A kézsimogatást sem vettem közeledésnek, gondoltam olyan fajta, aki szeret megérinteni másokat. Nem foglalkoztam vele, lekötött az új munka.

Pár régi kolléganővel baráti viszonyt ápolok, és kettőnél is érdeklődött miután eljöttem, hogy szabad vagyok-e. Ekkor ültették a bogarat a fülembe.

2018. szept. 2. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó régi kérdés. Itt vagy még kérdező? Mi lett a vége?
ápr. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!