Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak az idősebb pasik (nem mindegyik) a fiatalabb lányoknál? (Jelen esetben 18 éves lánnyal egy 28 éves férfi)
Mert jól néznek ki, ilyen egyszerű. Fiatalos külső, feszes bőr, szép cici, nincs gyerek, nincs exférj, nem dolgozik annyit, hogy ne legyen ideje semmi másra.
Az pedig csak mítosz, hogy egy 16-18 éves könnyebb lenne ágyba vinni. Sokkal nehezebb ágyba vinni egy 17 éves csajt mint egy 30-as nőt.
amugy meg azerr is mert az en korosztalyom mar mind foglalt, terhes es ferjnel van, es meg csak 24 vagyok
5# voltam
28 vagyok. Azért ismerkedek akár tíz évvel fiatalabbal is, mert ő kb ugyananyit vár el az élettől, mint én.
Jelenleg nem akarok se családot, se gyereket. Egy korombeli nő már ezekre is gondol. Ezáltal vagy húzom az idejét vagy olyat csinálok, amit nem akarok.
Nagyon kevés nekem tetsző nővek találkoztam még életem során, akik szintén nem akartak gyereket. Az pedig egyáltalán nem baj, ha egy 21 éves akar makd később.
Addigra vagy nem leszünk már úgysem együtt vagy öt-hat év alatt eljuthatok oda én is, hogy szóba jöhet a gyerek. Amennyiben mégsem, akkor még mindig szakíthatunk és ő sem lesz még túl öreg hozzá,...mert ugye
ha most összejövök egy 26 évessel és azt mondja, hogy megvárja azt, amikor én kész leszek a gyerekvállalásra, akkor ő lehet beszívja teljesen. Teszem azt 31 évesen én még mindig nem akarok. Ott szakítunk.
Ő újra elkezd ismerkedni, de mivel csak értelmes nőkkel kezdek, nem vállal gyereket alig megismert emberrel. Tehát leghmarabb 33-34 évesen lenne gyereke úgy, hogy 26 évesen már akart volna.
Remélem kezded kapizsgálni, hogy mi miért történik. Ugyanúgy ismerkedek korombeliekkel, de a gyerek téma után abba marad a dolog.
"Akár saját tapasztalatot, véleményt is írhattok!"
Akár olyasmit is írhatok ami nem egyezik meg a te véleményeddel?Nagylelkū, ám legyen, de ígéred, hogy csak mert nem maradéktalanul azt gondolom amit te és más a véleményem nem fogsz visszataszítónak nevezni és haragudni rám?
Tudod mit?Megelōlegezem neked a bizalmamat!:)
Nos, engem ez nem érdekel.Pár hónapja kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz egy nálam fiatalabb lánnyal, akkor nem tudom hány éves lehetett, kb 18, én meg 26.Ha ez valakinek nem tetszik az nem az én negatív érzelmem, magát nehezíti vele.Nem az motivált, hogy biztos könnyū lehet megdugni mert naív és befolyásolható, fel sem merült bennem, mert én nem így gondolkozom, nem ilyen ember vagyok.Ellenben te a kérdésed alapján így gondolkozol, ami még mindig nem az én problémám, hanem a tied, ha rosszul érzed magad miatta.
Az univerzum néha produkál olyan dolgokat amik mások mint a mi elképzeléseink, hülyén érezném magam ha például haragudnék a Mars holdjaira, a Phobosra és a Deimosra, mert az egyiknek már bele kellett volna zuhannia a Marsba az akadémikuasan elismert fizika szerint, a másik meg a naprendszer többi holdjával ellentétes irányban mozog.De nem haragszom rájuk és nem ítélem el egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!