Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak az idősebb pasik (nem mindegyik) a fiatalabb lányoknál? (Jelen esetben 18 éves lánnyal egy 28 éves férfi)
pont hátvégén jöttünk össze pókerezni a haverokkal meg piázgatni,mindannyian 40 és 45 között vagyunk.
és ilyen volt a párkapcsolatok életkor megosztása amikor szóba került-
a házigazda 44-39
én 41-29
haver 40-23
haver 2 44-24
haver 3 43-23
nem tudom mennyire vág ide,de nekem ez jutott eszembe a kérdésről.
jah meg persze az,hogy 26-28 évesen nálam teljesen alap volt 17-18 éves körüli lányokkal lefeküdni.
Szerinted ha egy nő megkérdezi tőled, hogy szép-e, majd te azt válaszolod, hogy "visszataszító", akkor ugyanúgy fogja érezni magát, mintha azt mondtad volna, hogy "nekem nem jössz be".
Btw totálisan nem érdekelt soha, hogy ki mit gondol, de az elég vicces, hogy nem érzed a visszataszító szó mögött a támadó hangvételt.
Párkapcsolatban élek. A munkahelyen kikezdett velem egy szinén kapcsolatban élő, 18 évvel fiatalabb nő. Eleinte eszem ágában nem volt megcsalni a páromat, de aztán addig nyomult míg megtörtént.
Több haverom is van aki hasonló módon járt, szóval nem kell a rizsa hogy ki kezd ki kivel ..
Én 27 vagyok, de a 18-22 közötti lányok érdekelnek. Egyszerűen az idősebbek számomra dögunalmasak, beszűkül a világuk. Elkezdenek dolgozni, beszállnak a mókuskerékbe, gyerek,család meg munka...és brutálisan nőnek az elvárások a férfi felé, közben a külsejük meg rohamosan romlik. S akkor ott lesz mellettem egy 25 éves nő diplomával, munkahellyel és nulla élettel aki még a háztartáshoz sem ért (fiatalabb lányok sem, de tőlük nem gáz annyira)...S akkor beállunk a mérleghez:
LÁNY:
dolgozom, van diplomám, építem a karrierem.
Én:
Ok, ez nekem nélküled is megvan és mit teszel hozzá az életemhez? Mert egy fiatalabb lány a jó alakját és az életvidám hozzáállását...
Elveszítik azt az életvidámságot, ami a hozzám hasonló idősebb, de fiatalabb lányokat szerető férfiakban még 27 és szerintem 30 felett is ott lesz.
Ahogyan mások is írták az eltérő célok miatt. Sok férfivel 20-35 között semmi nem történik, csak tanul, dolgozik aztán ennyi. A nők azért a húszas éveik közepén-végén elkezdik pedzegetni a család témát és a kortársaik erre nem vevők. Így nyílik az olló, a férfiak fiatalabb nőt választanak, a nők idősebb férfit.
Én amúgy ezt egy kicsit elkeserítőnek tartom párkapcsolati, nemzetstratégiai és a gyerek szempontjából is. A nőknek se jó az, ha elpocsékolják az éveiket egy későn érő férfire, az elpocsékolt évek miatt a kívánt számú gyereknél kevesebb jöhet világra, és a későn érő férfiak gyerekének egy idős apja lesz, akit lehet, hogy 25 évesen már temethetnek. Kamaszkorában még inkább nem találják meg a közös hangot. Az első gyereknél talán még elmegy a nagy korkülönbség, de a kistesónál már húzós lesz vagy egyáltalán nem is lesz kistesó. Szóval azért ez nem egy következmények nélküli dolog, de tenni ellene nem nagyon lehet.
Ilyenkor azért azon is jót szoktam mosolyogni, hogy az alacsony születésszámot mindig a nőkön verik le meg a mocskos feminizmuson, pedig akadnak azért itt gyerektől ódzkodó férfiak is szép számmal. :)
Én azon szoktam jót mosolyogni, hogy 5-ből 3 családnál az a módi, hogy a gyerekkel utcán-metrón-vonaton-bárhol ordibál az anyuka, mert nem ül csöndben karba tett kézzel.
Azon is jókat szoktam mosolyogni, hogy megszülik a gyereket, aztán "jajj hát válás".
Azon is jókat lehet mosolyogni, hogy a gyerekkel otthon kevesebbet foglalkoznak, mint hogy én megírom ezt a kommentet.
Azon is jókat lehet mosolyogni, hogy a mai fiataloknak milyen a kapcsolata a szüleikkel...
Bárcsak több "későn érő" férfi és nő lenne, nem pedig felelőtlen agyhalott, akik akkor is vállalnak gyereket, ha saját magukat sem tudják ellátni.
A föld köszöni szépen jobban járna, ha nem 7 milliárd ember taposná, hanem 4-5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!