Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nálam 15 évvel idősebb nővel ismerkedek. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok, ő 38 és elvált gyerek nélkül. Nagyon jól megértjük egymást. Olyan mintha nem is lenne korkülönbség. Egyébként meglehetősen fiatalos nő a korához képest. 10 évet simán letagadhatna.2017. nov. 15. 09:16
1/12 anonim válasza:
Nem problem :D Exem volt ilyen logikával, h egy tőle 10 évvel idősebb nővel jött össze, és csinált neki gyereket akkor 23 évesen... :D
2/12 anonim válasza:
Most indult a tv2-n erről egy sorozat: Kovács Patrícia a női főszereplő, és 15 évvel idősebb a srácnál, akivel összejön. Mondjuk a nőnek ott van három gyereke, de állítólag körüljárja a témát, erről szó a sorozat. A címében szerepel a szerelem és a kor szó, de nem jut eszembe
3/12 anonim válasza:
1. vagyok: Aztán ismerőseim mondták, h nincsenek nagyon jól meg a nővel, h csak a gyerek tartja őket össze. Persze elején minden happy volt, akkor oké volt a kor, meg h nem érzik a korkülönbséget, de 1 év után kibukott a dolog..
4/12 anonim válasza:
Nem tudom mit gondoljak, majd a gyakoris trolik felébrednek és megmondják mit kell erről gondolni.
5/12 anonim válasza:
Hogy egy nálad 15 évvel idősebb emberrel ismerkedsz.
6/12 anonim válasza:
Párom 24 évesen 36 éves elvált egy gyerekes nővel jött össze, hat évig tartott.Mi két éve vagyunk együtt, ő 32 én mindjárt 40 és én két gyerekes elvált nő vagyok.Nincs ebben semmi ha jó együtt, ne törődj senkivel.
7/12 Sunshinedoll válasza:
Nekem gáz az, ha egy ilyen idős ember, legyen az nő vagy férfi huszonéves fiatalokkal ismerkedik, de ti tudjátok.
8/12 anonim válasza:
A mostani csajom 44, neki gyereke is van, de teljesen jól működik, passzolunk minden téren. Régóta kerestem egy ilyen nőt.
28f
9/12 anonim válasza:
5 éve élünk a párommal aki 10 évvel idősebb nálam, nem fedeztem fel, hogy probléma lenne ez a kapcsolatunkban.
10/12 anonim válasza:
Szép tud egy ilyen kapcsolat lenni, de nagyon figyelni kell, hogy nehogy hamar ráunjon az egyik fél a másikra. Láttam már élőben ilyent, szép volt, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!