Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Flörtöl velem szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöl velem szerintetek? Idősebb nő-fiatalabb fiú.

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok, egy céges továbbképzésen, másik épületből van egy nálam kb 12 évvel idősebb nő. Másfél hónapja megy a képzés heti 1x. Egymás mellé kerültünk az elején, beszélgetni kezdtünk, jó viszonyban lettünk. Leírom miket csinál:

- Kicsit viccelődtünk és rácsapott a combomra vagy karomra.

- Elköszönésnél végigsimította a felkarom és megszorította az alkaromat vagy már elfordulás közben végigsimítottuk egymás alkarját és kicsit megszorítottuk egymás kezét

- Kóstolgat a humorával, viccesen beszól

- Egymás mellett ültünk, beszéltük hogy mindkettőnknek rossz volt a hete és nekidőlt a vállamnak egy pillanatra.

- Egyszer együtt mentünk a buszig, és kérdezte, hogy megölelhet-e. Mondom persze, ha már úgy volt adtam neki egy puszit és ő is nekem. Olyan rendes, hosszabb, ajakrászorítós puszit, nem a levegőbe cuppantósat.

Amúgy van párja akivel úgy tudom nem túl jó a kapcsolat, de na.

Szerintetek is flörtöl velem?

2020. jan. 24. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Á, dehogy. A sarki közérzben is "ajakrászorítós" puszival köszön mindenki.
2020. jan. 24. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet hiánya van és nálad próbálja pótolni. Nem biztos, hogy ennél többet fog akarni.
2020. jan. 24. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És te kérdező, szeretnél valamit tőle?
2020. jan. 24. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Huszonévesen szomorú, hogy ezt a neten kell megkérdezned.

Ide vezet, ha nem felnőtt férfi példaképeid vannak.

Segítek: DUGNI AKAR!

2020. jan. 24. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szépen deritsd ki mit szeretne! Ha répázni akkor semmiképp sem utasitsd el!
2020. jan. 24. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennél egyértelműbben nem tudja a tudtodra adni hogy akar tőled valamit.

Ennyire ne legyél már életképtelen.

2020. jan. 24. 18:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, végülis leirva elég nyilvánvaló csak elbizonytalanitott hogy van párja, idösebb meg azért mindenkivel közvetlen.
2020. jan. 25. 00:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Mozdulj ra. Egyertelmuen akarja a szexet veled. Sokan szeretik a korosztalyunkbol a 20 eves fiukakat. Ne lepodj meg ezen.

N/37

2020. jan. 25. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!