Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöl velem szerintetek? Idősebb nő-fiatalabb fiú.
Huszonéves vagyok, egy céges továbbképzésen, másik épületből van egy nálam kb 12 évvel idősebb nő. Másfél hónapja megy a képzés heti 1x. Egymás mellé kerültünk az elején, beszélgetni kezdtünk, jó viszonyban lettünk. Leírom miket csinál:
- Kicsit viccelődtünk és rácsapott a combomra vagy karomra.
- Elköszönésnél végigsimította a felkarom és megszorította az alkaromat vagy már elfordulás közben végigsimítottuk egymás alkarját és kicsit megszorítottuk egymás kezét
- Kóstolgat a humorával, viccesen beszól
- Egymás mellett ültünk, beszéltük hogy mindkettőnknek rossz volt a hete és nekidőlt a vállamnak egy pillanatra.
- Egyszer együtt mentünk a buszig, és kérdezte, hogy megölelhet-e. Mondom persze, ha már úgy volt adtam neki egy puszit és ő is nekem. Olyan rendes, hosszabb, ajakrászorítós puszit, nem a levegőbe cuppantósat.
Amúgy van párja akivel úgy tudom nem túl jó a kapcsolat, de na.
Szerintetek is flörtöl velem?
Huszonévesen szomorú, hogy ezt a neten kell megkérdezned.
Ide vezet, ha nem felnőtt férfi példaképeid vannak.
Segítek: DUGNI AKAR!
Ennél egyértelműbben nem tudja a tudtodra adni hogy akar tőled valamit.
Ennyire ne legyél már életképtelen.
Mozdulj ra. Egyertelmuen akarja a szexet veled. Sokan szeretik a korosztalyunkbol a 20 eves fiukakat. Ne lepodj meg ezen.
N/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!