Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányok kedvelik az idősebb pasikat?
Most 28 éves vagyok, és már kezdenék valami családprojektet valakivel, aki alkalmas lenne erre, akár.
Egy ideje nincs komoly barátnőm, és arra jöttem rá a keresgélés közben, hogy lehet a fiatalabb lányok közül kell néznem.
18-24-ig mondjuk.
Egy 20 éves lány még nagyon fiatal, de egyben jó is. :)
Mi a véleményetek erről fiatalabb pipik?
Max vidék. Ott még van aki bevállalja az anyaságot 25 alatt.
De pesten pl kiröhögnek. Amúgy családalapításnál vagyonilag is úgy kell állnod hogy lehessen rád családot alapozni.
Nagy általánosságban viszont elmondható, hogy 25 alatti lány elég komolytalan az anyasághoz. Aki viszont komoly és céltudatoss azok többsége tanul és karriert épít.
Most már a te korosztályod az ahol nagyobb a hajlandóság a családalapításra.
Itt nem az a kérdés, hogy van-e, akinek az idősebbek jönnek be. A többségre nem ez a jellemző, de azért van rengeteg lány, akik számára kifejezetten vonzó a 30 körüli korosztály.
A probléma az, hogy talán nem célirányosan gyerekcsinálási szándékkal kéne csajoznod. Pláne beteges, hogy te gyakorlatilag arra keresel egy szinte még tinit, hogy szüljön neked.
A szexista, tahó hangnemről meg ne is beszéljünk.
F 35
Fiatalabb pipik? Nő vagyok b+, nem baromfi.
Nekem személy szerint vonzóbbak a 25-harmincasok, de nyilván nem minden nő egyforma.
De ha valaki ilyen pipi dumával jönne, azonnal küldeném melegebb éghajlatra, vagy vissza a középsuli első osztályába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!