Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan fiatal nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiatal nők, akik gerjednek a náluknál idősebb férfiakra?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy mondjuk 20+ év körüli korosztály 40-esekre.
2020. márc. 3. 12:17
 1/9 anonim válasza:
67%

Vannak, például én, de csak az igényes, fiatalos, fitt 40-esekre. Szoktam velük (bizonyos személyekkel a környezetemből és a médiából is) fantáziálni, de valójában nem jönnék össze egy nálam 20 évvel idősebb férfivel. Nem is csak a környezetemben élők megrökönyödése miatt, hanem mert hosszútávon a saját családomra, leendő gyerekeimre gondolok, velük lenne a legnagyobb kitolás egy ennyivel idősebb férfi. Szóval hiába izgatnak, vonzanak jobban az idősebbek, sőt, jobban is kijövök velük, mint a korosztályommal, de nem kezdenék komoly kapcsolatba ilyen korkülönbséggel.

20/L

2020. márc. 3. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Vannak, főleg ha még csenget is...
2020. márc. 3. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Á, nincsenek. De még a bolygón sem. Nem is tudom honnan találtál ki ekkora badarságot.
2020. márc. 3. 13:03
 4/9 anonim válasza:
21%

Első válaszoló vagyok, elsősorban a kettesnek üzenném: az, hogy egy fiatal lány azért van együtt egy idősebb férfival, mert csak a pénze kell neki, egy főként médiára alapozott tévhit. Nyilván van sok olyan nőnek nem nevezhető nő, aki képes azért összejönni egy nála sokkal idősebb férfivel, mert a pénzére hajt, de nem ez az általános. Ez egyébként is elsősorban nem a 20-40 éves párokra igaz, hanem a jóval idősebb férfiakkal való együttlére, a 60+ gazdag férfira. Azért van csak ez az általánosítás, mert a médiában ilyen esetekről hallunk. Nyilván a kismillió szeretetben, szerelemben élő 20 év korkülönbséges párról nem hallunk, mert nem teszik a magánéletüket közzé.

Én személy szerint azért vonzódom az idősebb férfiakhoz, mert érettebbek, minden téren. Intelligenciában is, sokkal többet megéltek, más generációban nőttek fel, másképp viszonyulnak a dolgokhoz, és kinőtték az idióta gyerekes dolgaikat. Persze ne legyen befásult vénember, de a 20-onéves srácok többsége számomra még túlzottan gyerekes godnolkodásmódú. Másfelől szexuális téren is érettebbek, tapasztaltabbak normál esetben, ebből kifolyólag esélyesen jobbak az ágyban, és ami még az ágyban jobbá teszi őket, hogy kinőtték a parázást minden apróságon, jobban ismerik és elfogadják az emebri testet, mind a férfiét, mind a nőét, minden szépségével és hibájával együtt. Ráadásul számomra vonzó az őszülő haj és az enyhe ráncok, amikor már van egy pici kor a férfi arcán, testén, karjain.

2020. márc. 3. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
4-es, volt is testi kapcsolatod ilyen férfival?
2020. márc. 3. 13:22
 6/9 anonim válasza:
21%
Igen, eggyel, nem is olyan régen. Ő 41, én 20. Csak néhány (szám szerint 3) alkalom volt vele, ezután befejeztem a vele való kapcsolatot mielőtt jobban belebonyolódunk. Előtte két hosszú párkapcsolatom volt, mindkét srác 5 évvel volt nálam idősebb. Velük is jó volt minden, de azért közel sem ennyire. Már akkor is sokszor elképzeltem, hogy egy idősebb férfivel vagyok, de a valóságban jobb volt, mint amit elképzeltem. Sajnáltam, hogy vége, de ahogy írtam, nem szeretnék ekkora korkülönbséggel kapcsolatot, márpedig a komoly kapcsolatok híve vagyok, nem akarok csak szórakozgatni.
2020. márc. 3. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Gerontofilnek hívják az olyat.
2020. márc. 3. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Biztosan van ilyen, ha nagyon jól néz ki, de azt ne mondja valakit, hogy ez általános jelenség. Menj fel az annotalk chat-re. Az az első kérdés, hogy hány éves vagy. Legtöbben tinik. Ha azt írod, hogy 30-40, azonnal kikapcsolnak.

Igen is a nőknek biztonság kell, ami egyenlő pénz. Ha sok pnzed van, akármilyen ronda lehetsz, akkor is megkapsz bármelyik nőt, mert várnak tőled valamit. Ez egy véglet persze. Azért ha megnézed a pasikat, akkor jó nőjei leginkább csak anyagilag, vagy egisztenciálisan jó pasiknak vannak. Csak nem vallják be. Nyilván van kivétel is, de az nagyon ritka. Szerintem.

2020. júl. 6. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:
A romantikusok azt mondják, hogy a nyomor nem öli meg a szerelmet. De! Megöli. (Popper Péter)
2020. júl. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!