Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben: adjak neki egy esélyt?
Szerintem akkor tegyél fel konkrétan egy ilyen kérdést:
"Valaki járt már mozgássérült emberrel? Mik a tapasztalatai?"
Átvert nem volt korrekt
Amikor egy nő arcképét rak fle és nen látszik hogy mittudomen 20kg plusz súly van rajta ,szanaszét savazzàk.
Ô is kamuzott ráadásul komolyabb dologban,mert egy Molett letud fogyni de ő ezen nemtud valtoztstni.
Nem semmi. Engem pedig mardosott a lelkiismeret, hogy a lánynak azt hazudtam, csak 5 dioptriás a szemem, közben meg 8.
Kérdező, ez egy akkora átverés vagy eltitkolás, hogy én nem folytatnám a helyedben.
Csak nagyon távolról hasonló a neten ismerkedős történetem: srác első perctől de odavan, percenként ír, telefonál. Csak arcképek, egy-két felsőtestet ábrázoló, de télikabátban.
Az istennek nem akar elhívni randira. Mondom van valami oka, hogy hú de milyen jó lesz és itt a hétvége és nem kérdezel rá...? Persze találkozzunk!
Indulás előtt küld egy egész alakos fotót - nagyon magas és baromi sovány a srác. Kommentárja: na most elijedhetsz, gondolom nem lesz randi...
Jó, hogy elküldte. Megírtam, ne haragudjon, de nem.
Még mindig jobb volt, mint a Nyugatinál szembesülni a valósággal.
Szóval szerintem ha bármi ellenérzésed, akkor nyugodtan válaszold, hogy örülsz hogy találkoztatok, de nem akarsz folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!