Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt több randinak?
Igazából van valami vonzó benne, nem tudom közömbösnek mondani, de úgy éreztem, hogy nincs meg az az erős kémia, és a személyisége is kicsit más, mint az enyém. Vannak ugyan közös pontok, de pl. én sokkal elemezgetősebb fajta vagyok, szeretem a mély témákat, ő meg sokkal felszínesebb, könnyedebb, bulizósabb.
Valószínűleg tetszettem neki, mert szeretne még látni, és amúgy én is kedvelem őt, de nem tudom, hogy ebből ki tudna-e alakulni valami.
Ti mit gondoltok?
Persze, hogy adj neki esélyt. Nem is értem. Én már vén csatakanca vagyok, de én csak akkor nem mentem el kövi randira, ha a pasi ocsmány volt, vagy megbontránkoztatóan viselkedett. Amúgy nekem néha pont az ilyen általam elsőre felszínesnek tűnő lazalacák okozták a legnagyobb meglepetéseket. Nekik is van ám sokszor belső világuk, csak a lazáskodás pont azért van, mert nem olyan könnyen, és nem bárkinek nyílnak meg.
Ha van vonzalom, akkor feltétlen találkozz még vele.
Nálam a vonzalom a problémásabb. Mikor a helyes, kedves, hú de rendes fiúkával elkávézgatok, elbeszélgetek az atomfizikáról, Tóth Árpádról, és rendes, vicces, kedves, de semmi kémia. Na az gáz, akkor nem kell még egy randi. De ha van vonzalom, és nem volt veled illetlen, udvariatlan, nem akart egyből ágyba cipelni, akkor feltétlen adj neki esélyt, hogy megismerjétek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!