Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig elhív randizni de aztán lemondja. Adjak neki még esélyt?
Figyelt kérdés
Már 3 randink volt (nem feküdtünk le), minden nap írogatunk egymásnak, de ha elhív randizni utána le szokta mondani, hogy túl sok a munkája meg egyetem. Így én nem tudom benne maximálisan megbízni sajnos, nem tudom mit kéne lépnem. Nekem ez kellemetlen, egyáktalán nem komoly. Lehet azt hitte, hogy én egy éjszakàra jó leszek, de aztán én nem adtam oda magam mert meg szerettem volna ismerni és megnyílni előtted ez bizalom nélkül nekem nem megy.2019. máj. 23. 20:44
1/7 anonim válasza:
Hát ha alábbhagyott az érdeklődése, valószínű, hogy csak leakart volna fektetni.
2/7 anonim válasza:
Ugye, mindenkinek arra van ideje, amire akarja.... Ha állandóan elhív és állandóan lemondja, ne hagyd, hogy szórakozzon veled.
Hány évesek vagytok?
3/7 A kérdező kommentje:
Én 21(l) ő 24
2019. máj. 23. 20:56
4/7 anonim válasza:
Valoszinuleg olyannal randizik, aki le is fekszik neki tutira, amikor teged lemond. Hagyd a p.csaba.
5/7 anonim válasza:
Még, ha össze is jönnétek, hogy tudnátok így időt tölteni egymással? Hagyd a fenébe.
6/7 anonim válasza:
elöttem akartál megnyílni? parancsolj hallgatlak! akár privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!