Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek hív randizni, ha aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek hív randizni, ha aztán lemondja?

Figyelt kérdés

Van egy fiúismerősöm, akivel már nagyon régóta ismerjük egymás látásból, de sosem beszélgettünk. Néhány nappal ezelőtt rám írt facebookon, elhívott találkozni rögtön, de nem értem rá, következő nap ismét elhívott, és akkor sem értem rá, de mondtam neki, hogy ma ráérek. Úgy beszéltük meg, hogy akkor ma találkozunk, időpont is le volt már beszélve, erre mikor rákérdeztem délelőtt, hogy akkor a délutáni tali áll-e még, visszaírt, hogy bocsánat, de sajnos közbejött valami, úgyhogy tegyük át máskorra. Most akkor mi van? Ha tényleg csak közbejött neki valami, akkor elmondhatta volna, hogy mi, vagy rögtön felajánlhatott volna egy következő időpontot, de egyelőre nem tette.

22/L

2016. nov. 1. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
A pasik bonyolultak sok opció lehet nem kezdem sorolni, ő mondta le várd meg míg ő fog keresni
2016. nov. 1. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Te mondtad le kétszer és még te mersz ilyen kérdést feltenni? :D

Nyugodj már meg, neki is közbe jöhet valami és majd mikor legközelebb beszélgettek újra megegyeztek egy újabb időpontban!

2016. nov. 1. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
A nők bonyolultak,nem a férfiak! Pont.
2016. nov. 1. 21:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam le egyszer sem, mivel ez volt az első találkozás, amit megbeszéltünk.
2016. nov. 1. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
De tényleg, te lemondtad kétszer, ő meg egyszer, még mindig ő vezet, de te vagy felháborodva? Gondold át ezt még egyszer.
2016. nov. 1. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Na majd 2 időpontot lemondasz, amit Ő felhoz. Majd felhozol Te egy 3ik időpontot, azt meg lemondja, és már egyből Ő a szemét sátán faszi. :D Hát kicsi lány.... Örülj, hogy nem azt mondta, hogy hagyjátok végleg, mert én már a második időpontnál azt tettem volna. :) Azért mert Ti úgy gondoljátok, nem mindenki úgy ugrál, ahogy fütyültök. :)
2016. nov. 1. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

"Én nem mondtam le egyszer sem, mivel ez volt az első találkozás, amit megbeszéltünk."

ezzel az erővel ő sem mondta le, csak közbe jött neki valami!!

2016. nov. 1. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem van különbség aközött, hogy megbeszélünk egy időpontot és pár órával előtte lemondja, és aközött hogy rögtön megmondom neki, hogy az az időpont nekem nem jó, úgyhogy máskor találkozzunk. Hiába írtok ilyeneket, nem én vagyok az idióta.
2016. nov. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!