Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 16 éves lány és egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lány és egy 24 éves férfi között működhet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
16L
2020. febr. 12. 19:20
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
30%
Gyakorlatban szerintem nem működne. Hisz ő egy felnőtt férfi, te pedig egy gyerek. Nem akarlak megbántani, de még 16 éves ember is gyerek. 22 évesen én még a 18-19 éveseken is elgondolkodom, hogy megéri-e velük randizni. Persze vannak érettebb fiatalok is, de egy fiatalabb máshogy látja a világot, mint egy 24 éves diplomás ember.
2020. máj. 12. 12:37
 52/54 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg ne hallgass rájuk. Az emberek 80%a egy címeres ökör.

Nézd meg, hogy milyen jók a házasság/válási statisztikák, pedig ezeket 30-40 éves emberek hozzák össze jórészt. Meglopják és átverik egymást, sokszor gyerekesebbek, dacosabbak mint egy 16 éves. Hahaha.

Nincs biztos kapcsolat, főleg manapság. Ha te jól érzed magad vele, akkor ne vegye el a kedved ez a sok károgó varjú.

2020. júl. 10. 17:32
 53/54 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, simán működhet, mi 17/l-33/f-ként kezdtük... 23 éve:) És kifejezetten jól működik a kapcsolatunk.
2020. júl. 10. 23:40
 54/54 anonim ***** válasza:
35%

Először is mindenki,mondom mindenki belesétál abba,hogy egy házasság tuti,hogy holtodiglan tart.Különben minek házasodnának,nemigaz?

Nem.Erre semmi garancia nincs.Ilyen az élet.Kiszámíthatatlan.

Mindannyian próbáljuk minimálisra,nullára csökkenteni a kockázatot.Csak egy valami hiányzik a képletből,ez pedig a sors,a szerencse,isten keze vagy nevezzük bárminek,amibe nemsok beleszólásunk van.

Azok ,akik ma biztosak abban,holnapra már bizonytalanok lesznek.

Ezért van az,hogy ma még lángolnak,holnapra kihülnek.

Ha el tudod fogadni,hogy az élet velejárója a kiszámíthatatlanság,akkor nincs gond.

Olvashattál válaszolóktól ilyet is,olyat is.Mindkettő igaz lehet.Viszont te nem tudhatod előre,hogy melyik.

Az 52#tanácsát érdemes fontolóra venned,és én is azt tanácsolom,hogy élj a jelenben.Legyetek felelősségteljesek.

Érezzétek jól magatokat,és a jövő bármit is hoz,azt el kell tudni fogadni

2020. júl. 11. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!