Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőm 20 éves és 40 éves a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm 20 éves és 40 éves a pasija, szerintetek ebből lehet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egyik volt osztálytársam most 20 éves, 40 éves a pasija most jegyezte el. Mióta együtt vannak folyton vitte nyaralni olaszország, spanyolország, mennek síelni svájcba..stb.

Szerintetek az ilyen hosszú távú? A csaj imádja a pasit és teljesen szerelmes belé, de a pasiról nem tudom csak kihasználja vagy komoly kapcsolat?

Amúgy már gyereke is van a volt nőjétől. Mi van ha emiatt majd nem akar gyereket a mostani kapcsolatában? Amúgy jóképű is a pasi, izmos jár edzeni, tipikusan olyan aki bármikor megcsalná akkor is ha 20 évvel fiatalabb.

2020. jan. 27. 00:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy a környezetetekben ismertek-e olyan párt akik között nagy a korkülönbség és nem csak hirtelen fellángolás hanem hosszú évek óta együtt vannak?
2020. jan. 27. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

vagy igen vagy nem

nyilván nem előny a korkülönbség és ez akkor jön elő amikor a szexen kívül más is előtérbe kerül

2020. jan. 27. 00:46
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Hát én már sok dolgot láttam másnál, ami nekem nem menne, szóval simán kinézem belőlük. Mondjuk huszonéves korban ez még relatíve nagy szakadék és jobban indokolja az a helyzetet, hogy apu csak a feszes testre megy élete alkonya felé haladva, de mondjuk párom nevelőanyja és apja között szintén van majdnem egy 20-as (35 vs 52) és látszik rajtuk, hogy mindketten megtalálták a helyüket.
2020. jan. 27. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
"Arra lennék kíváncsi, hogy a környezetetekben ismertek-e olyan párt akik között nagy a korkülönbség és nem csak hirtelen fellángolás hanem hosszú évek óta együtt vannak?" - pl mi magunk... 16 év van köztünk, és 22 éve vagyunk együtt.
2020. jan. 27. 01:42
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Köztünk 11 év van, 18 éves korom óta együtt vagyunk. Én fiatalon szerettem volna szülni, ő a harmincas éveiben akart gyereket, mindketten ugyanúgy gondolkozunk életről, vallásról, gyerekszámról, munkáról, házról, minden fontosabb dologról. Ugyanolyan hülye humorunk van, ugyanazokat a dolgokat szeretjük. El sem hittem volna, hogy van ilyen, ha nem ebben élnék. Én azt mondom, nem a korkülönbségen múlik. 😊 34N
2020. jan. 27. 01:45
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Én 33 vagyok, a barátnőm 18 és tökéletes kapcsolatunk van, mindenben passzolunk és nagy a szerelem! Soha sem gondoltam volna. De a legjobb dolog ami történhetett velünk.
2020. jan. 27. 07:57
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Köztünk is több mint 10 év van. Teljesen stimmel minden. 31F

Egyebkent pedig ha csak dugni akart, akkor a baratnod eleg jol jart, mert beutazza a fél világot.

2020. jan. 27. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Így igaz ha csak szex kapcsolatot akart volna biztos nem áldoz ekkora anyagi ráfordítást,hiszen ennyi pènzböl bármikor találhatott Volna magának csak szexpartnert..
2020. jan. 27. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

És neked miért nem mindegy hogy ők mit csinálnak? Ennyire féltékeny vagy? Ha nekik így jó, téged miért zavar?

Egyébként az alapján megítélni valakit hogy biztos megcsalja csak mert izmos, elég sekélyes, nem gondolod? Ha annyira jól néz ki, akkor nem lesz szüksége hogy megcsalja, mert szerez magának másikat, bár nyilván nem véletlen van 20 éves csaja.

Amúgy valószínűleg nem együtt fognak megöregedni, de felnőtt emberek azt csinálnak amit akarnak és ha nekik így jó akkor miért ne csinálhatnák. Nem értem te ezzel miért foglalkozol.

2020. jan. 27. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Akárhogy is alakul, a barátnőd csak jól jár! A legjobb, ami történhetett vele! 20 évesen beutazta a fél világot egy tapasztalt, gazdag pasi oldalán, élt, szórakozott, világot látott. Míg a többi huszonéves barátnői spórolnak az albérletre a hasonló korú, még semmit felmutatni nem tudó barátaikkal.

Ha szétmennek is, a barinőnek remek élettapasztalat marad és még bőven fiatal új kapcsolatot kialakítani, családot alapítani stb.

Saját lányomnak is ilyent kívánnék, mondjon akári akármit!

2020. ápr. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!