Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha valaki belemegy egyéjszakás kalandba, esetleg 'szeretője' van? 23/L
Én nem csalnám meg a barátnőm ha lenne, soha nem is tettem, de hogy más mit gondol erről, az nem az én dolgom.
Voltam már pár alkalommal "nem szabad" lány és nő szeretője is, engem nem zavart a dolog, nem én voltam hűtlen.
Nekik meg ez belefért, hát akkor miért ne éreztem volna magam jól velük? ;)
De miért akarsz házas ember szeretője lenni? Csak azért mert nincs kivel együttlenned még nem kell leadnod az igényeket. Ha a szex kell belemehetsz egyéjszakásba esetleg erre a kamu barátság extrákkal dologba. De szerető ne legyél. Gerinctelen dolog.
Meg mi az hogy nincs lehetőséged ismerkedni? Egyáltalán hol élsz tejeszsacskó fenekén, kavics alatt? Itt is tudsz beszélgetni emberekkel. Az nem nagy dolog.
Csak ne reklámozd, és ennyi.
Igazából nem tartom többre a qrvázásnál, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!