Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazsidrazsii kérdése:

Mit gondoltok arról ha valaki belemegy egyéjszakás kalandba, esetleg 'szeretője' van? 23/L

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem én 'nem vagyok ilyen lány', aztán csak gondolok a dologra. Szeretnék komoly kapcsolatot, de erre nincs a láthatáron eshetőség.

2020. jan. 18. 18:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Semmit nem gondolok róla. 22N
2020. jan. 18. 18:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mind a két félnek jó akkor rendben van
2020. jan. 18. 18:12
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Én sem vagyok ennek a híve, de abszolút nem gondolom, hogy elítélendő, főleg, ha nincs párod. Természetesen ez nem összekeverendő azzal, hogy egyik ágyból a másikba ugralsz..
2020. jan. 18. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Én nem csalnám meg a barátnőm ha lenne, soha nem is tettem, de hogy más mit gondol erről, az nem az én dolgom.

Voltam már pár alkalommal "nem szabad" lány és nő szeretője is, engem nem zavart a dolog, nem én voltam hűtlen.

Nekik meg ez belefért, hát akkor miért ne éreztem volna magam jól velük? ;)

2020. jan. 18. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Mindig azok az "olyan" lányok, akik hangoztatják, hogy ők aztán "nem olyan lányok".
2020. jan. 18. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
98%

De miért akarsz házas ember szeretője lenni? Csak azért mert nincs kivel együttlenned még nem kell leadnod az igényeket. Ha a szex kell belemehetsz egyéjszakásba esetleg erre a kamu barátság extrákkal dologba. De szerető ne legyél. Gerinctelen dolog.

Meg mi az hogy nincs lehetőséged ismerkedni? Egyáltalán hol élsz tejeszsacskó fenekén, kavics alatt? Itt is tudsz beszélgetni emberekkel. Az nem nagy dolog.

2020. jan. 18. 18:17
 7/15 Noren1989 ***** válasza:
82%

Csak ne reklámozd, és ennyi.

Igazából nem tartom többre a qrvázásnál, szóval...

2020. jan. 18. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
A magam részéről annyi, hogy nem szeretnék ilyesmiben részt venni és olyan emberrel sem szeretnék együtt lenni, akinek volt része hasonlóban. Ettől függetlenül mások azt csinálnak, amit akarnak, nem gondolom, hogy mindenkinek ugyanúgy kellene élnie, mint nekem.
2020. jan. 18. 18:32
 9/15 A kérdező kommentje:
A szeretőt úgy értelmezem, hogy ezzel nem rontom meg más párkapcsolatát, csupán egymástól nem akarunk a partnerrel szexen kivűl mást.
2020. jan. 18. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
27%
Inkább egy egész hétvégét töltenék el egy lánnyal valahol.
2020. jan. 18. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!