Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazsidrazsii kérdése:

Mit gondoltok arról ha valaki belemegy egyéjszakás kalandba, esetleg 'szeretője' van? 23/L

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem én 'nem vagyok ilyen lány', aztán csak gondolok a dologra. Szeretnék komoly kapcsolatot, de erre nincs a láthatáron eshetőség.

2020. jan. 18. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%

Amikor még független voltam, összefeküdtem nős pasikkal is. Mindig ők kezdeményeztek. Nincs abban semmi rossz, ha mindketten élvezitek. Viszont mióta van párom, nem csalnám meg. Azóta csak vele szexelek.

Csak arra vigyázz, hogy ne tudja meg az asszony, mert meg is verhet.

2020. jan. 18. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Reggel arrol írsz ki kérdést hogy a gimiben bejelölt egy srác facebookon, este 23 vagy.
2020. jan. 18. 19:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Ugyanugy az egyetemen jelölt be, nem a gimiben ez nem volt odairva,nem tudom honnan veszed
2020. jan. 18. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
98%
Az egyéjszakás olyan, hogy ha mindkét félnek okés, akkor miért is ne. Van, akinek ez belefér az értékrendjébe, alapvetően senkit sem bánt vele. De tartósan szexelni olyannal, akivel nem vagy együtt, ráadásul valószínűleg a párja/családja háta mögött, az szerintem gusztustalan. Még akkor is, ha a másik fél áldását adja rá. Egyrészt a szememben nettó hülyeség így együtt maradni, másrészt meg seperc alatt kialakulhatnak érzelmek, szóval gyakorlatilag ki is cseszel magaddal. Nem próbáltam, de láttam embereket megjárni, inkább kihagyom.
2020. jan. 18. 19:43
 15/15 Rockarc ***** válasza:
100%

Van jopar ilyen ismerosom, aki hasonlon ment keresztul. Tobbnyire sose lett normalis kapcsolatuk pedig mar 40 felett vannak. A lelek nelkuliseg csunyan amortizalja az embert es sosem fog igazan kotodni senkihez. Azzal nincs gond, ha idonkent elutod az idot ilyen modon, de esszel csinald es ne kosd le magad egy ilyen kapcsolattal, mert sose keveredsz ki belole.

43F

2020. jan. 19. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!