Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin illik ilyet kérdezni?
A srác 28 éves
Randin folyton arra kérdezgetett hogy nekem volt e már futókalandom meg egyéjszakás dolgok barátság extrákkal
Mennyire vagyok féltékeny
Mennyit iszok járok bulizni mennyire szoktam berúgni....
Arra kíváncsi hogy 5 perc után az ágyban kötünk ki
Vagy azért érdekli mert elakarja kerülni ezeket a nőket?
Bármelyik lehet. Általában inkább az előbbi. Ha az utóbbi, az ingyenszexet akkor sem utasítaná vissza.
Mindenesetre ez már nálam játszmázás, akármelyik is a célja. Nálam nem lenne második randi.
"Arra kíváncsi hogy 5 perc után az ágyban kötünk ki"
Ezt akarja.
Ha elkerülni akarná, akkor ezt mondta volna.
Szerintem meg ezeket akarja elkerülni, ezért szűr rá. Ha csak meg akarna simán fektetni, nem így állna hozzá.
33/f
Szerintem.is inkább elkerülni akarta az egyéjszakás,bulizós csajokat.Nem tudom miért,de azt gondolom,hogy ez most az az eset.
Talán mert ha szexelni akarna csak,akkor ilyeneket nem kérdezget.Azt nem így vezetik elő.
Srácnak nem volt komoly kapcsolata
Ő pont az a fajta aki kalandorol kalandra jár
Bulibol buliban
De hogy már lassan 30 és ideje megàllapodni én ezt vettem észre rajta
Engem nem érdekelne, hogy miért faggat ilyenekről, mert nem lenne második randi.
Először mondtam volna, hogy ezt nem illik, és ha nem érti, akkor hazamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!