Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit, hogyan tennétek?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy a közeljövőben lenne egy lánnyal egy szexuális kapcsolatom, de nem tudom hogy kezdjem el mikor ott vagyunk hogy lépnem kell, mondjak neki valamit hogy "na akkor ruhát le" :D? vagy igyunk előtte egy kis alkoholt hogy oldódjon a hangulat? Az első csókig van bennem ez a félelem utána már minden megy magától.2019. ápr. 2. 18:59
1/7 anonim válasza:
Egyszerű, szop j le szépségem! ;)
2/7 anonim válasza:
Sztem a lány helyetted is tudni fogja mit kell majd tenni.
3/7 anonim válasza:
Ez az első? Hány éves vagy? Azért elég fura lenne, ha ezt így belöknéd, hogy ruhát le. De ha ezt beszéltétek meg, akkor...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez az első, de eddig nem csináltam még ilyet mert komoly kapcsolatom volt és az már nagyon régen volt amit elfelejtettem, nem nem ezt beszéltük meg csak beszari vagyok kezdeni, ELŐSZÖR, utána már menne minden, de most smároljam le vagy masszírozzam meg és mondjam neki hogy nem kell a ruha szerintem és csókoljam meg? Mit csináljak?
2019. ápr. 2. 20:59
6/7 anonim válasza:
Mennyire régen? A biciklizést sem felejted el. :D Amúgy, ha annyira biztos vagy benne, hogy le fogtok feküdni, akkor valószínűleg kár rajta agyalni.
7/7 anonim válasza:
Smárolás közben kezdd el a ruhákat levenni róla. Húzd fel a polojat,nyúlj be alá,izgasd fel annyira hogy ő vegye le azokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!