Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és egy 24 éves férfi között
működhet komoly kapcsolat?
Minden 16 eves ezt mondja.:D
2020. febr. 12. 19:43
Miközben a szakdogát írja és államvizsgázik, segít megírni matek házit és felmondod neki a töri tz anyagát? Hagyjuk már. Plusz még nagyon sokat fog fejlődni a személyiséged, látásmódod, még sok élettapasztalat vár rád, ami formálni fog. Épphogy már nem vagy gyerek. Én is nagynak hittem magam 16 évesen, így megértelek, de a srác nagyon nyomi, hogy kikezd veled.
2020. febr. 12. 19:45
13/54 A kérdező kommentje:
De nyilván ha egy 24 éves srác randizik velem és komolyan gondolja akkor az azt igazolja
Neked biztos "menő" , hogy egy 24 éves sráccal kavarsz. Viszont egyszerűen ebben a korban a tiédben ez a 8 év nagyon sok, ha mondjuk lennél 20-22 ő, pedig 28-30 akkor sima ügy, de te hiába vagy éretebb , akkor is teljesen más az érdeklődési jör stb. Viszont egy 24 éves srác, hogy tud egy 16 évessel? Nekem ez már fura viszont esetben...azért ennyire nem talál magának, hogy kislányokat akarjon? Egy 24 éves férfi mellé semmikép nem való egy 16 éves lány, de lehet ez csak nekem szúr ennyire szemet, de ez van. Én pl. gáznak tartottam az én időmben, aki ilyen fiatal lányhoz fanyalodott, mert nem talált a korosztályában... én értelek téged, de a srácot semmikép!
2020. febr. 12. 19:46
15/54 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok de sok mindenen keresztül mentem már az életem folyamán. Persze fogok változni, de hát ki nem az idők alatt.. Különben van közös témánk nagyon jól elbeszelgetunk, elrandizgatunk. Allítasa szerint nagyon mrgfogtam. Mondhatni szerelem volt első látásra, és azt mondta ha 16 nal kiderult volna hogy fiatalabb vagyok elengedte volna a dolgot.
Erről a sracrol azt tudom elképzelni hogy max csak a tinik körébe menő,csak mellettük van önbizalma.
Egy hoszoneves nőnek valószínűleg nem kelti fel az érdeklődését mivel 100% hogy egy tizenes szintjén van, ha tizenevessel akar lenni, ennyi💁🏽♀️
2020. febr. 12. 19:51
Az a baj, hogy ezt 16 évesen nehéz átlátni, de egy normális 24 éves nem akar komoly kapcsolatot egy korodbelivel. Lehetsz intelligensebb és érettebb a kortársaidnál, sőt akár a huszonévesek többségénél is, de egy jól működő kapcsolat nem csak azon múlik, nagyon más életszakaszban vagytok.
2020. febr. 12. 19:51
Nem hiszem. Neked es neki is masok mar a celjai. Neked az, hogy legyen egy erettsegid vagy vegzettseged, neki meg dolgoznia kell. Teljesen mas vilag a ketto, de majd megtapasztalod Te is.
2020. febr. 12. 19:53
Véleményem szerint nem.
Úgysem fogsz hallgatni senkire, nem érted meg az ellentétes véleményeket csak a helyeselőket. Majd pár év után nézz rá erre a kérdésedre és értékeld utólag a történteket.
Ez egy saját élmény, nem akarom kivetíteni rád, tehát vonatkoztass el tőle.
Még régebben volt egy osztálytársam, legjobb tanuló volt az egész évfolyamon, 16éves volt Ő is és a pasija 30-40 között. A vége az lett, hogy nem fejezte be a középsulit a lány, nem ment egyetemre, helyette lett egy "apja". Ezentúl még erőszakos is volt vele, ellenőrizte folyamatosan, féltékeny volt, kék és lila foltok voltak rajta, verte Őt.
2020. febr. 12. 19:53
20/54 A kérdező kommentje:
Öt barátnője volt eddig, azt mondja nem igazán érdekelték eddig a nők, és az eddigi barátnői vele egyidosek voltak.
Kapcsolódó kérdések: