Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és egy 24 éves férfi között működhet komoly kapcsolat?
#8 Nem vagy érettebb, és nem is kell annak lenned.
Ha vele maradsz pl 5 évig, akkor pont, hogy te leszel lemaradva a kortarsaidtol, akik nem eljátszották ez alatt az idő alatt, hogy felnőttek, hanem tényleg a korukhoz megfelelő módon válnak felnőtté. De ott leszel te, aki egy már amúgy is felnőtt férfi árnyékában lépsz ki a tinikorból, úgy, hogy alig szereztél tapasztalatokat. (nem, most nem arról beszélek, hogy minden korodbeli fiúval össze kéne fekudnod)
Plusz.... Ez az "érettebb vagyok a koromnál" a világ legnaivabb szövege. Sajnálom, hogy összeakadtál egy olyan felnőttel, aki kihasználja a naivságodat, de ebben az esetben neked kell, hogy több eszed legyen.
Figyelj, Szandi 16 eves volt, a férje, Bogdán Csaba meg 32, mikor elkezdtek járni egymással. Ma van 3 majdnem felnott gyerekuk.
De!!! ez nagyon-nagyon ritka, es semmikepp sem azert irtam le, hogy ebbol az jojjon le, hogy lehetseges.
Nem veletlenul irtak annyian, hogy teljesen mas eletszakaszban vagytok, hogy meg valtozni fogsz....azt irod, "persze hogy valtozni fogok, de ki nem?" de hidd el, mi mas "valtozast" ertunk alatta, mint te magad.
En is mindig sokkal erettebbnek gondoltam magam a kortarsaimnal. Es erettebb felfogasu is voltam - sokmindenben, de hiaba gondolkodtam komolyan, felnottesen, evekkel kesobb visszagondolva azt gondolom, meg 23 evesen is nagyon gyerekesen gondolkodtam parkapcsolati sikon. Szóval, az hogy te most erettebbnek gondolod magad a tarsaidnal, az meg nem biztos, hogy minden teren igy van.
Nem szerencses a 16/24, de abban a korban vagy, hogy lebeszelni nem fogunk tudni. Se mi, se a szuleid, se a baratnoid. Igy nincs mas hatra, minthogy kiprobald a sajat borodon.
Legyszives - vedekezzetek. Normalisan. Az hogy o 24, meg nem biztos hogy a vedekezeshez megfelelo komolysaggal all. Szóval - legjobb a kettos vedelem /szerintem/. Semmi olyan, hogy csak kicsit csinaljuk kotton nelkul, hogy csak par masodpercre tette be anelkul, hogy csak megujjazott a spermas ujjaval. Gumi nelkul sose csinaljatok, meg ha epp akkor kellene megjonnie is!! En pluszban megszakitassal is vedekeznek. A tabletta is jól véd, de fiatal vagy, ne szennyezd vele a szervezeted.
Végre kezded érteni kérdező. Mindenki itt jót akar neked, tanácsokat adott te meg fel se fogod. Valószínűleg nálad kialakult egy rózsaszín köd, és teljesen normálisnak látod. Ellenben ő, 24 évesen másképp gondolkodik valóban mint te. Más életszakasz, más életvitel.
16 évesen tanulj, mellőzd a pasizást. Max hozzád hasonló korodbeli fiúval kezdj.
Hamarosan itt az érettségi is, hidd el hamar elrepül az idő. 1 év múlva akár a jogsit is letehetnéd és szépen kezdhetnéd építeni az életed, ne cseszd el egy ilyen komolytalan, nagy korkülönbségű kapcsolattal.
Ráérsz nagyon. Előtted az életet és rengeteget fogsz tapasztalni még. Ne most kapd a legnagyobb pofont az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!