Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek így kell működnie vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így kell működnie vagy számomra túlzás nagyon?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban valóban mindenről be kell számolnom az illetőnek, hogy mit csinálok (ezt naponta többször is megkérdezve), milyen a napom (szintén többször), mikor végzek a munkába, milyen a munka, mi a tervem holnapra stb.

0-24-ben “elvárja”, hogy válaszoljak, ha nem teszem akkor “hiányol”, illetve ő mindig pár percen belül válaszol.

Ez csak számomra borzalmasan sok, frusztráló és kimerítő vagy ha komolyan gondolnám a pasival a dolgokat akkor szívesen folytatnék ilyen beszélgetéseket vele és örömmel venném az ilyen viselkedést?

Mindketten felnőttek vagyunk már, nem tini

2020. jan. 6. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
pedig ez tini kategória:)
2020. jan. 6. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

En emiatt hajtottam el ferfiakat. Ahogy egyszer valaszoltam, utana mar reggel este irt, napkozben ramirt tobbszor is. Allandoan kerdezgetett,

mindezt ugy, hogy meg nem is talalkoztunk.

Szerintem is sok ez, ha nem hagy levegot venni, nem hagyja, hogy o is hianyozzon nekem.

2020. jan. 6. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Azt, hogy érdeklődik irántad, hogyan fejezze ki másképpen, minthogy érdeklődik irántad? :D
2020. jan. 6. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha soknak erzed akkor sok. Ennyi. Ugy kell mukodnie, ahogy mindkettotoknek jo, a sracnak ha szerencseje van, talal majd valakit aki szinten 24 orabol minimum 20-at a nyakan akar logni.
2020. jan. 6. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Kontrollmániás. Nem szabad vele kezdeni. Később, ha párkapcsolatban lesztek amiatt is magyarázkodhatsz, hogy késett a busz, ezért értél haza 5 perccel később. Nekem volt ilyen sajnos.
2020. jan. 6. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha most ilyen később rosszabb lesz. Nekem volt egy olyan pasi, aki 2 hét után azt számolgatta ő hány sort írt nekem és mennyi idő alatt és én mennyit.

Azóta messziről kerülöm az ilyet.

Lehet csak igyekszik témát találni, de ennek azért kicsi az esélye.

2020. jan. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!