Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak számomra sok? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra sok? Ti összejönnétek ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival már viszonylag hosszabb ideje, és mostanában kezdenek előjönni olyan apró, de fontosnak tűnő dolgok, amik számomra erőteljesen sugallják azt, milyen lenne ő egy kapcsolatban. Alapvetően nagyon sok mindenről el tudunk beszélgetni, iszonyú művelt, tájékozott, sokat olvas, kulturálódik, úgy általában nincs olyan téma, amiről ne lenne véleménye, és ez nagyon szimpatikus. A baj csak az, hogy úgy látom, kis dolgokban (és lehet akkor nagyobbakban is) nem is fogad el az övétől eltérő véleményt. Például ő szeret mindenféle ízt, és nem tudja elfogadni azt, hogy nekem meg vannak olyan ételek, amiket nem szeretek. Szerinte ezeket az ember csak bebeszéli magának, és igazából kizár vele egy csomó olyan ételt, ami egészséges és jótékony hatása van a szervezetre. Azt el tudja fogadni, ha valakinek valami túl sós vagy túl fűszeres mondjuk, de hogy alapvetően ne tudna megenni valamilyen ételt, azt nem. Vagy ő például paleo módon táplálkozik, és újra és újra feljön, hogy én miért nem (cukrot én sem eszem például szinte egyáltalán), mert ha most még nincs is egészségügyi problémám, majd lesz a későbbiekben a gluténtól meg a tejtermékektől. Plusz többször volt az, hogy például mikor elmegyünk egy gyorsétterem előtt, ő elkezdi szidni azokat az embereket, akik oda járnak és ott esznek, hogy ilyen buta emberekkel van teli a társadalmunk és hogy miért nem olvasnak utána, h milyen hatással vannak a szervezetre ezek a kaják. És ezen simán elpuffog alkalmanként negyed óráig. Hozzáteszem, én sem szoktam gyorséttermekbe járni, csak nagyon ritkán, de attól még nem hergelem magam azon, hogy mások miért teszik, csinálják úgy, ha nekik az jó.

Ezek a nézetek, vélemény kinyilvánítások csak nekem furcsák? Ti ki tudnátok ezzel békülni?

2019. okt. 21. 09:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy nem tetszik neki, de ahogy elnézem szereti ezt mindig a tudtodra adni ami egy idő után unalmas lesz. Főleg ha elkezdi majd a veled kapcsolatos hibákat is mondani.
2019. okt. 21. 09:41
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A glutén és a tej nem méreg az átlag embernek.
2019. okt. 21. 09:43
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha apró dolgokban is ilyen önfejű és merev, akkor a nagy kérdések csak botrányba fulladhatnak. Paleo módon? Nahát...Ezek szerint viszonylag frissen elhullott állatokat eszik nyersen és bogyókat, gyökereket? Lehet olvasott és széles látókörű, de ha benyalja a paleo étrendet, akkor nagyon buta és korlátolt ember. Menekülj!
2019. okt. 21. 09:43
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm,de én nem kérnék az ilyen pasiból.
2019. okt. 21. 09:50
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan a kérdés nőkhöz szólt, de szerintem általánosságban is beszélhetek: egy kapcsolat a kölcsönös elfogadásról is szól. Ahol véleménye csak az egyik félnek lehet, az egy működésképtelen, abuzív kapcsolat. Én passzoltam már nőt azért, mert nem bírta elfogadni, hogy nem mindenben vagyunk azonosak. Egyébként ott is az étkezés volt a fő probléma. Minden este leállt veszekedni, hogy én hogy merek este 7-kor enni? Hiszen az 6 után van... Ez eleinte apróságnak tűnik. Hosszabb távon felettébb zavaró, és rohadtul nincs kedvem egy olyan kapcsolathoz, amiben minden nap veeszekedés, meg zsörtölődés van.

Mellesleg azt sem bírom, amikor valaki túl soknak képzeli magát.

2019. okt. 21. 09:52
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy milyen jellegű rögeszméje van, felejtős lenne, bármennyire is pozitívumokkal bír ez az ember.

Tulajdonképpen lehetsz bármilyen, pozitív mindig elcseszné a kedved ha sorozatosan hisztizne a kaján vagy másokon. Tipikus energiavámpír.

2019. okt. 21. 09:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan az "én mindent jobban tudok" ember, gondolom, nem egyszer vannak arrogáns kirohanásai. Az dicséretes, ha ő egészséges életet él, de miért kell ezért kiskirálynak képzelnie magát? Ő nézne a legnagyobbat, ha kijönne a gyorsétteremből egy kisportolt szép férfi (mert sportolók is járnak néha), aki minden téren lealázná.

Egyébként meg tudod kinek kéne ilyen frusztrált pasi, aki képes azon negyed órákat agonizálni, hogy idegen emberek hol esznek, meg nem képes megemészteni, hogy nem mindenki szeret minden ételt.

Az ilyennek saját magával van baja és azzal kompenzál, hogy másoknak szólogat be, meg másokra tesz megjegyzést. Red flag!

2019. okt. 21. 10:19
 8/25 anonim ***** válasza:
79%

Én biztos, hogy szétoltottam volna.

Ez például elég tiszta támadási felület: " nem tudja elfogadni azt, hogy nekem meg vannak olyan ételek, amiket nem szeretek" vs "ő például paleo módon táplálkozik". Később pedig írtad, hogy se tej, se glutén. Tehát neki is van egy csomó minden, amit meggyőződés miatt nem eszik. Ezzel már alapból ellentmondásba került magával. És az egy dolog, hogy ő azt hiszi, egészséges, amit csinál (nem), ettől függetlenül ez ilyen másban a szálkát, magában a gerendát típus.

Szóval, én miután kiosztottam volna, ott is hagytam volna a francba, ha nem száll magába. Nem zavar, ha valaki más meggyőződésen van, mint én, de ha erőszakosan nyomja a másik arcába, azt nem tűröm. Egyet lehet érteni abban, hogy nem értetek egyet békésen is, anélkül, hogy a másik hülyének lenne titulálva.

2019. okt. 21. 10:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen az egyik legrosszabb az én szememben. Azt hiszi, hogy mindig mindent mindenkinél jobban tud.
2019. okt. 21. 10:32
 10/25 A kérdező kommentje:
8-asnak: Hasonló érveket hoztam fel én is, amire úgy reagált, hogy de ő szeret mindenféle ízt attól függetlenül, hogy nem eszi, mert attól ő jobban van (azért kezdett el paleózni, mert voltak bizonyos egészségügyi problémái). Nem folytattam a vitát inkább.
2019. okt. 21. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!