Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondoltok a vörös hajú férfiakról? Összejönnétek egy ilyen férfival?
2019. jan. 31. 21:34
1/15 anonim válasza:
Össze,főleg Ed Sheeran-al.A képen a srác se rossz.
2/15 anonim válasza:
Ha Ed Sheeran jóképű, akkor én Ryan Gosling vagyok. 🙂
4/15 anonim válasza:
Számomra nem vonzó Ed Sheeran, se Ryan Gosling, viszont Vincent Niclo annál inkább. :)
Nem gondolok semmit a vörös hajúakról. Nálam az összkép a lényeg, nem az, hogy most hupilila, vagy barna haja van valakinek.
5/15 anonim válasza:
Undorodnak tőlünk, tapasztalat. :)
(egy vörös hajú F/28)
Bár már világosabb vörös, amíg rótvörös voltam, VÉRES TERROR volt az éeltem, sokszor kinevettek az utcán is random nők.
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok vörös, mégsem akarnak megszerezni a nők. Lehet jobb lenne ha én is vörös lennék, legalább az nem annyira hétköznapi. Nekem egyébként a szexepilem a szakáll.
7/15 anonim válasza:
Ha úgy is tud udvarolni, mint ő és Kulka-kaliberű hangja van, még simán tudhat kompenzálni.
8/15 anonim válasza:
2-es: Csá Ryan! Hogy vagytok Evával, meg a porontyokkal? :DDDDDD
9/15 anonim válasza:
Nem.
De Dr. Halstead a Chicago Med-ből jöhet.
10/15 anonim válasza:
Hat Ed Sheeran egyaltalan nem jon be! De nem azert mert voros.. de egyszeruen a hideg raz tole is,es a zenejetol is.
Amugy siman osszejonnek voros haju ferfival,nagyon sok szep van kozottuk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!