Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy vörös hajú fiúval?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnel vagy bármikor hátrányt jelentene nektek, ha egy vörös hajú fiú ismerkedne veletek?
2015. júl. 12. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

igen ha csak simán vörös , de ha még göndör is akkor már nem .

de amúgy inkább a személyiség számít mint a hajszín .

2015. júl. 12. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt h kevertem vörös haju sráccal barátnőim kinevettek de nekem bejön de ez még akk volt amikor nem voltam tisztába magammal >< és probálkoztam pasikkal mert am leszbikus vagyok vörös haju lányok tetszenek szoval nem hátrány 18/L
2015. júl. 12. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek a vöröshajú fiúk! :)

Szóval nálam nem hátrány, sőt inkább előny!

2015. júl. 12. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy ideig csak vörös hajú srácokra buktam. De halál komolyan. Volt is egy göndör, vörös hajú barátom, szép kék szemei voltak, és a bőre is hófehér volt. Nagyon szerettem. Egyébként egy ideig én is természetes vörös szerűre festettem a hajam, így olyan volt, mintha én is origin lennék. :)
2015. júl. 12. 12:27
 5/5 anonim válasza:
vannak nagyon helyes vörös hajú fiúk, vagyis igen :)
2015. júl. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!