Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak számomra sok? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra sok? Ti összejönnétek ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival már viszonylag hosszabb ideje, és mostanában kezdenek előjönni olyan apró, de fontosnak tűnő dolgok, amik számomra erőteljesen sugallják azt, milyen lenne ő egy kapcsolatban. Alapvetően nagyon sok mindenről el tudunk beszélgetni, iszonyú művelt, tájékozott, sokat olvas, kulturálódik, úgy általában nincs olyan téma, amiről ne lenne véleménye, és ez nagyon szimpatikus. A baj csak az, hogy úgy látom, kis dolgokban (és lehet akkor nagyobbakban is) nem is fogad el az övétől eltérő véleményt. Például ő szeret mindenféle ízt, és nem tudja elfogadni azt, hogy nekem meg vannak olyan ételek, amiket nem szeretek. Szerinte ezeket az ember csak bebeszéli magának, és igazából kizár vele egy csomó olyan ételt, ami egészséges és jótékony hatása van a szervezetre. Azt el tudja fogadni, ha valakinek valami túl sós vagy túl fűszeres mondjuk, de hogy alapvetően ne tudna megenni valamilyen ételt, azt nem. Vagy ő például paleo módon táplálkozik, és újra és újra feljön, hogy én miért nem (cukrot én sem eszem például szinte egyáltalán), mert ha most még nincs is egészségügyi problémám, majd lesz a későbbiekben a gluténtól meg a tejtermékektől. Plusz többször volt az, hogy például mikor elmegyünk egy gyorsétterem előtt, ő elkezdi szidni azokat az embereket, akik oda járnak és ott esznek, hogy ilyen buta emberekkel van teli a társadalmunk és hogy miért nem olvasnak utána, h milyen hatással vannak a szervezetre ezek a kaják. És ezen simán elpuffog alkalmanként negyed óráig. Hozzáteszem, én sem szoktam gyorséttermekbe járni, csak nagyon ritkán, de attól még nem hergelem magam azon, hogy mások miért teszik, csinálják úgy, ha nekik az jó.

Ezek a nézetek, vélemény kinyilvánítások csak nekem furcsák? Ti ki tudnátok ezzel békülni?

2019. okt. 21. 09:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább hagynám. Az ilyen hajlamos lehet "nevelni" is. Akivel nekem volt dolgom, az legalábbis hamar elkezdte. Persze jót akart, nem is vitatom. De én utálok mozogni (sovány vagyok), ő meg állandóan túráztatott, bicikliztetett volna. Én jól elvoltam a lakásban, neki mindig menőkéje, "programkényszere" volt, mindig csinálni akart valamit, és ezt tőlem is elvárta. Az étkezéssel is volt hasonló.

Aki meg akarja változtatni, "javítani" a másikat, aki "nem hagy békén", azzal hosszabb távon nem lesz jó. Mindig lesznek konfliktusok, tüskék, és egy idő után valamelyik félnek halálosan elege lesz, irritálni fogja a másik.

2019. okt. 21. 10:55
 12/25 anonim ***** válasza:
nekem is sok...
2019. okt. 21. 11:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel meg a vegánok szerint a paleo a gáz. Én az ilyen pasit hagynám, rám senki ne erőltesse a baromságait!
2019. okt. 21. 11:26
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Csak úgy óvatosan ide be is szúrnám ezt a cikket (ha mán annyira okos a srác):

[link]

És nem, nekem nem kellene ilyen személyiségü pár. Osztom a véleményét az előttem iroknak. :)

2019. okt. 21. 11:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Óvakodj a táplálkozás-, és a hittérítőktől. Ezeknél nagyobb állatfaj nem létezik!
2019. okt. 21. 12:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám. Ki ő, hogy mások felett itélkezik? Néha én is bemegyek gyorsétterembe, mert vannak finom dolgok és élvezem az életem. Évi 3-4 mekis kajától senki se fog maradandó károsodást szenvedni. De aki heti 1x jár azzal sem foglalkozok az ő dolga, nem én fogom ápolni, ha beteg lesz.
2019. okt. 21. 14:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen folyton nevelni fog Téged. Egy hónap múlva már a hibáidat fogja listázni. Van ilyen pasi a rokonságomban, nő nem maradt meg mellette két hónapnál tovább (pedig már 38 éves).
2019. okt. 21. 21:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírnám ki őt! Nekem túl merev és valamit kompenzál. Egészséges ember elfogadja a másik véleményét, még ha más is mint az övé és magával foglalkozik.
2019. okt. 21. 21:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Senki nem szólhat bele ki hogy tapláljkozik mit szeret és mit nem, mi egészséges és mi nem ráadásul ezen pattogni negyed órát unalmas és fárasztó. Én annyira utálom gyerekkorom óta a spenótot hogyha megérzem az illatát már forog a gyomrom sajnos.Nem tehetek én sem erről. Én nem jönnék össze vele.
2019. okt. 24. 12:24
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Ugyan ilyen a barátom, mindenre véleményt mond, néha jó néha nem és én szeretek vele vitázni ez ilyen időtöltés és mindig van téma, ő többet beszél mint én. Velem nincsen semmi baja, 3 éve vagyunk együtt, ha van valami probléma azt megvitatjuk, toleráns, empatikus az nem mondjuk de próbálkozik. INTJ k vagyunk, csak én INTJ T INTP felé kanyarodva ő INTJ A. Szóval magabiztosabb, nem nagyon szeret az érzelmirol beszélni de nagyon romantikus alkat , merd el mondani a saját véleményedet így fog tisztelni hogy te is tudsz hozzászólni. Szülei is dettó ilyenek csak ők durvábbannn.. Xd Minderről beszélnek és általában kritizálnak . Én leginkább azért küzdöttem hogy merje kimutatni az érzéseit, tudom átvariálni harsányból nyugodt és kedvessé,és akkor nem okoz gondot h beszéljen az érzéseiről. Régebben sokat veszekedtunk hogy nem eléggé empatikus és nem érzi át , nem tud érzelmi tamogatást nyújtani. De most már igen, átölel és elmondja hogy rossz érzés neki ha szomorú vagyok. Most már mem várom el hogy átérezze, inkább megoldásokat keres amit értelek. Szeretem úgy ahogy van, egyáltalán nem irányítgatós , velem nincs semmi baj,romantikus alkat, de amit gondol azt ki is nyilvánítja és nagyon kritikus szemmel nézi a világot. Amikor lenyugtatod, lenyugszik tudsz vele az érzelmirol beszélni probáld elérni, aztán hozd fel azt hogy engedjen neked is, és ne higyje mindig hogy igaza van, én barátom is mindig azt hiszi, érvekkel kell visszavágni akkor lehiszi, ha meggyőzó az érv.Persze van olyan dolog amit nem lehet érvekkel nemgyőzni pl a szellemek, vagy egy érzés. De én addig vitázok vele ameddig megnem győzöm és ezt élvezem. :D
2019. okt. 24. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!