Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak számomra sok? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra sok? Ti összejönnétek ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival már viszonylag hosszabb ideje, és mostanában kezdenek előjönni olyan apró, de fontosnak tűnő dolgok, amik számomra erőteljesen sugallják azt, milyen lenne ő egy kapcsolatban. Alapvetően nagyon sok mindenről el tudunk beszélgetni, iszonyú művelt, tájékozott, sokat olvas, kulturálódik, úgy általában nincs olyan téma, amiről ne lenne véleménye, és ez nagyon szimpatikus. A baj csak az, hogy úgy látom, kis dolgokban (és lehet akkor nagyobbakban is) nem is fogad el az övétől eltérő véleményt. Például ő szeret mindenféle ízt, és nem tudja elfogadni azt, hogy nekem meg vannak olyan ételek, amiket nem szeretek. Szerinte ezeket az ember csak bebeszéli magának, és igazából kizár vele egy csomó olyan ételt, ami egészséges és jótékony hatása van a szervezetre. Azt el tudja fogadni, ha valakinek valami túl sós vagy túl fűszeres mondjuk, de hogy alapvetően ne tudna megenni valamilyen ételt, azt nem. Vagy ő például paleo módon táplálkozik, és újra és újra feljön, hogy én miért nem (cukrot én sem eszem például szinte egyáltalán), mert ha most még nincs is egészségügyi problémám, majd lesz a későbbiekben a gluténtól meg a tejtermékektől. Plusz többször volt az, hogy például mikor elmegyünk egy gyorsétterem előtt, ő elkezdi szidni azokat az embereket, akik oda járnak és ott esznek, hogy ilyen buta emberekkel van teli a társadalmunk és hogy miért nem olvasnak utána, h milyen hatással vannak a szervezetre ezek a kaják. És ezen simán elpuffog alkalmanként negyed óráig. Hozzáteszem, én sem szoktam gyorséttermekbe járni, csak nagyon ritkán, de attól még nem hergelem magam azon, hogy mások miért teszik, csinálják úgy, ha nekik az jó.

Ezek a nézetek, vélemény kinyilvánítások csak nekem furcsák? Ti ki tudnátok ezzel békülni?

2019. okt. 21. 09:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, mondjuk a barátom ennyire mem durva. Ő inkább mindenről mond véleményt, jót rosszat de sose ragaszkodik egy dologhoz és csak azt sulykolja beléd, foeg ilyen hit vagy étkezés hulyeseget....
2019. okt. 24. 14:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Olyan mint a vegánság úgy se tudod meggyőzni hogy hülyeség amit gondol csinál. Aztan beleakar erőltetni téged is.
2019. okt. 24. 14:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Én nem jönnék össze ilyen emberrel. Ki van csukva. Làthatóan próbàlgatja ràerőltetni az elveit màsokra, prédikàl kérés nélkül, ítélkezik , stb. Nàlam ezek kizàró okok.

Ràadàsul én betegség miatt eleve egy szigorúbb diétàt tartok. Ha ebből még a tejtermékek, a kevés glutén amit megeszek, meg a hüvelyesek is kiesnek, amik a paleoba nem férnek, nagyon leredukàlódna az étrendem egy tarthatatlan, unalmas verzióra. Kösz nem... Így is nehéz.

2019. okt. 24. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Akik valamilyen diétát követnek, életmódot élnek és a szerint megvannak győződve, hogy csak az a helyes számomra mind fanatikusok. Elhiszem, hogy Ő szentül hisz a maga alkotásában, de! Ha én nem akarom meggyőzni a vegant, hogy szüksége van a húsfélékre úgy én sem akarom, hogy rameroltesse, hogy vegan legyek! Akit ismerek mind ilyen! Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mert Ő épp megtért miért kell eroszakossa is válni. Tisztelet a ritka kivetelnek( én meg nem találkoztam velük ) Én is specko ettenden vagyok autoimmun betegség miatt. Nincs cukor, fehér Liszt, tej, szója, jód. Soha senkinek nem bizonygatom, hogy számára is ez lenne a helyes. A kérdésedre a válaszom: nem, nem jönnek össze. Kinyirnam napokon belül ha elkezdene okoskodni pl, hogy a jodra igenis szükség van. Igen, neked! Nekem pedig be lobbantja a betegségem cöh!
2019. okt. 24. 15:44
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól látod, ez jó képet mutat a jelleméről. Én nem kínoznám magam egy ilyen merev, korlátolt, erőszakos emberrel, de te tudod.
2019. okt. 24. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!