Tehetős emberként szeretnék autót venni a kisfiamnak. Túlzás lenne első autó tizenmillióért? A legfontosabb szempont számomra a biztonság. De nem tudom milyet vagyek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 18:14
1/15 anonim válasza:
Még ha tehetős is lennék, első autónak egy 2010 körüli Yarist, vagy Jazzt vennék
4/15 anonim válasza:
Ha én tehetős ember lennék, akkor sofőrrel együtt vásárolnék a kisfiamnak autót.
5/15 anonim válasza:
Annyiért veszel amennyiért akarsz.
Én inkább valami kisebb, maszivabb volvot vennék mint egy nagy suvot amivel még prkolni se tud kezdőként.
6/15 anonim válasza:
Délelőtt 10 után a rongyrázás tilos!
.
Mit takar a "kisfiamnak"?
Talán érdemesebb lenne első kocsinak olyan, amivel gyakorlatot szerez és ne a tizenmillióst hajtsa a vezetési gyakorlata megszerzésére.
7/15 anonim válasza:
Csak tizen millió? Hát milyen apa vagy te? Minimum huszon, de inkább harminc milló.
8/15 A kérdező kommentje:
A biztonságos atók 8-10 től kezdődnek. Ezért kérdezem.
2019. dec. 10. 18:32
9/15 anonim válasza:
10 millaert hulladek van csak, nem ertem miert nem veszel 50-60 ért? Ha tenyleg tehetős lennel nem nevetseges 10 miplaert vennél
10/15 anonim válasza:
Tizenmillióért? Szereted te egyáltalán a kisfiad, hogy csak ennyit ér neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!