Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a rendes férfiak a 20-25 korosztályból?
Nem szeretnék általánosítani, de 21 évesen nem találok egy rendes férfit.Vagy anyuci pici kedvence, gépőrült, azt sem tudja hogy kell bánni egy nővel, mert gyerekes...Hol találok olyat, aki kedves,biztonságban érezhetem magam mellette, érezteti , hogy A NŐ vagyok számára, aki támaszom is tud lenni.Komoly, tanult lány vagyok, csendes, de nagyon kedves, házias és csinos is, de már kedzem megérteni , hogy a korosztályombeli fiúk helyett miért 30 körülieket keresnek a 20-22 éves lányok..
Csak szerintem gyerekesek manapság a 20as fiúk?
Akiket keresel, azoknak már van párjuk.
Egyébként nekem is gyanús, hogy lenne ilyen a közeledben - de észre sem veszed, mert nem elég izgalmas.
16 éves vagyok, és sok 20 fülötti "komoly" pasit [már majdnem férfit] ismerek...
ha debreceni vagy, ajánlhatok néhányat....:D (:
L.
Sajnos én is emiatt vagyok kicsit rosszkedvű, mert még eddig egy normális lánnyal sem tudtam összejönni. Egyszer próbálkoztam, és úgy érezteem hülyének nézett engem. Pedig levelet is írtam neki. De nem jött ösze. Ezzel nem is lenne gond, de néha annyyira lenézik az esetleges udvarlókat, hogy elveszik az önbizalmukat...
Pedig 21 éves vagyok és FFI. Úgy érzem kezdem feladni ezt a dolgot, pedig próbáltam többször is lépni hasonló ügyekben...
Ha gondolod és csak beszélgetni szeretnél, szívesen meghallgatlak.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!