Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a rendes férfiak a 20-25 korosztályból?
Nem szeretnék általánosítani, de 21 évesen nem találok egy rendes férfit.Vagy anyuci pici kedvence, gépőrült, azt sem tudja hogy kell bánni egy nővel, mert gyerekes...Hol találok olyat, aki kedves,biztonságban érezhetem magam mellette, érezteti , hogy A NŐ vagyok számára, aki támaszom is tud lenni.Komoly, tanult lány vagyok, csendes, de nagyon kedves, házias és csinos is, de már kedzem megérteni , hogy a korosztályombeli fiúk helyett miért 30 körülieket keresnek a 20-22 éves lányok..
Csak szerintem gyerekesek manapság a 20as fiúk?
1 biztos velem van:-)
Egyébként műszaki gondolkodású, ha nem is gép őrült, és kicsit anyucipicifia, mégis nőként kezel, és adott esetben képes lesz önállóan élni-velem. Szóval ne add fel:-)
"Nem szeretnék általánosítani"
Akkor ne tedd.
Szia.
Én 22éves srác vagyok. Sztem ebben benne van a neveltetés kérdése meg az is hogy milyen környezetben nőtt fel. Mert aki alá rakják a házat és kocsikat az nem fog semmmit se megbecsülni.. és a nőket sem..mert legfeljebb megfizeti őket.v mindig lesz vki aki a pénzéért szereti.
DE aki viszont átlagos családból jött, ahol mindenki dolgozik h megéljen a család..az mindent megbecsül. Mindenért Ő dolgozik meg..stb. És ez a gondolkodásán is meglátszik. Hisz fiatalon neki is dolgozni kell..és olyat fog választani aki hasonlít hozzá..majdnem mindenben..
Bocsi ha túl hosszú lett:D Ha gondolod írj privit szivesen beszélgetek veled
normális fiú normális lányt keres
gondolom ezért nem találsz normálisat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!