Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyennek kell lennie egy lánynak, ahhoz, hogy tetszen a fiúknak?
Nekem egy ilyen lány mondta, hogy ha akarok pasit akkor normálisnak kéne lennem. Szerintem eléggé normális agyok, de ő kifejtette, hogy szerinte mi a normális:
- hetente 2szer eszik húst, amugy salátát.
- visszautasítja a hotdogot, hamburgert, kólát. Csak bubmentes vízet iszik és csak otthon eszik vagy étteremben esetleg.
- heti 6szor miniszoknyát/szoknyát hord, max. egyszer vesz fel nadrágot.
- kivágott top kötelező.
- aranybarna bőr, még télen is.
- smink mindenhova, ahova megy. Anélkül nem lehet menni. De nemám csak spirál emg szemcerka, hanem rendes modellsmink.
- Barátnőkkel naponta talizás.
Szerinte ezek kellenek egy srácnak, a többi csaj (mint pl. én) nem is kell nekik. Szóval azt ajánlja hogy énis válljak ilyennék, ő szívesen segít, most is épp egy 14(!) éves lányt alakít át!
Hát döbbenetes!
Azonal modntam, hogy kösznem!
Ez normális?
20/L
Érdekes a legtöbb pasinak ilyen csaj kell,még a kicsit csúf pasinak is(ismerek párat)...akkor hogy is van ez?
valamelyik írta,hogyha nem ilyen vagy akkor nem tudsz párt találni magadnak-hát van benne némi igazság. A normális lányok már eltűntek(vagy legalábbis elég ritka),és egyben a normális pasik is.
17:25
Már bocs de hogy írhatsz ilyet? Van normális lány és meg pasi is, csak keresni kell. Sokat. Ez van.
Ha nem mindenki azt a pár hülyét követné, semmi gond nem lenne. Kolyan mondom ha kitalálnák hogy a kakiszag a menő, és attól tapadnak a nők/férfiak, pár ember tuti fossal kenegetné magát... ilyen szinten van a világ.
Úgy,hogy ezt veszem észre.Sajnálom,ha az igazat látom.
Vannak normálisak,csak nagyon nehéz találni ebben az elb@szott világban.
OMG.
de jó, h nem olyan helyen szocializálódtam.
Akkor a válaszom ezekre amiket írtál:
-Nekem tök mindegy, hogy mit eszik, de tartsa a formáját.
-Ugyanaz, mint előbb.
-Kényelmesen, de igényesen öltözködjön, ne szűkülős szarokat stb hordjon.
-Itt is ugyanaz, mint előbb.
-Édesmindegy, hogy milyen a bőrszíne, lényeg, hogy jól nézzen ki.
-Minimális smink, azt is csak buli vagy ünnepekkor, mert undorító.
-Akkor talizol velük, amikor akarsz, és nem hinném, hogy pont egy ilyen dolog vonzza a pasikat xD
Ennek a csajnak meg mondd meg, hogy este vágom egy első és egyben utolsó menetre, mert kb ennyit ér ő.
nos, leírom, hogy én milyen vagyok, igaz, én kicsit fiatalabb vagyok nálad, de:
-nem eszem salátát, imádom a kolbász, a szalámit, és a csirkeszárnyat, húst hússal :D
-hotdog az isten. hamburgert csak néha, drága. kóla, és bubisvíz jó, bár bubis vizet gyakrabban iszom, mint kólát. egy héten max.3-4 napot vagyok otthon,ha csak otthon ennék, már elfogytam volna.
-miniszoknya nagyon ritkán, inkább rövidgatya.
-nem mélyen kivágott topokat hordok, csak annyira, hogy ne izzadjon be a mellkasom, mert az kellemetlen.
-a szolizott bőr csúnya. :D
-smink max. koncertre, többnyire csak alapozó van rajtam, néha az sincs
-barátnőkkel találkozással alapból nem lenne semmi gond, bár nekem több fiú haverom van, mint csaj.
kb. pont a barátnőd ellentéte vagyok, köpök az ilyen ribancokra :D mégis vékony vagyok, de úgy, hogy nem sanyargatom magam, és jól is érzem magam. (170cm/53kg) nahát, és mégis van egy szerető, rendes, normális barátom, már 5 hónapja, aki nagyon szeret, úgy, ahogy vagyok, és nem csak 1-2 éjszakára kellek neki... ő is undorodik az ilyen műnőktől, és ha elkezdek sminkelni, rögtön kérdezi, hogy minek... meg ő tömi belém a kaját, hogy nehogy éhes leszek :D
nem sanyargatom magam, nem nézek ki egy olcsó k*rvának, és még egy normális kapcsolatom is van... azt hiszem én választottam a jobb életstílust.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!