Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyennek kell lennie egy lánynak, ahhoz, hogy tetszen a fiúknak?
Nekem egy ilyen lány mondta, hogy ha akarok pasit akkor normálisnak kéne lennem. Szerintem eléggé normális agyok, de ő kifejtette, hogy szerinte mi a normális:
- hetente 2szer eszik húst, amugy salátát.
- visszautasítja a hotdogot, hamburgert, kólát. Csak bubmentes vízet iszik és csak otthon eszik vagy étteremben esetleg.
- heti 6szor miniszoknyát/szoknyát hord, max. egyszer vesz fel nadrágot.
- kivágott top kötelező.
- aranybarna bőr, még télen is.
- smink mindenhova, ahova megy. Anélkül nem lehet menni. De nemám csak spirál emg szemcerka, hanem rendes modellsmink.
- Barátnőkkel naponta talizás.
Szerinte ezek kellenek egy srácnak, a többi csaj (mint pl. én) nem is kell nekik. Szóval azt ajánlja hogy énis válljak ilyennék, ő szívesen segít, most is épp egy 14(!) éves lányt alakít át!
Hát döbbenetes!
Azonal modntam, hogy kösznem!
Ez normális?
20/L
Ha valaki szeretne beállni a sorba a többi birka közé,akkor egészségére.Csak aztán meg ne bánja.
Amúgy sose sajnáld,hogy a menőnek nevezett pasiknak nem kellesz!Pont annyit érnek,mint amilyen sekélyes a gondolkodásuk.
Nehogy már egy ilyen kislányra halgass...
Egy pasi azért szeressen amilyen vagy ne azért amivé varázsolnak...szerintem legalábbis.Különben meg a túl sok smink vissza taszító.
sőt egész magyarország(direkt kicsivel) nem normális!bejött az amerikai szenny az országunkba...
csak itt nehéz a párkeresés(pontosan emiatt amit felsoroltál), már majdnem mindenki agymosott mint amilyen a te tanácsadód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!