Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gond van velem? Csak az ilyen lányok tetszenek*Pedig anyám mindig mondja hogy ezek nem szépek meg hogy az ilyen nekem ne tetszen meg hasonlók. Pedig tudom hogy ha nem lennének kifestve nem néznének ki jól.
nekem sehogy nem jön kép, de gondolom erősen sminkelt nő lehet, az anyukádnak igaza van.
arr is gondolj, hogy egy agyonsminkelt nőnek tönkre is megy a bőre, és éjjel nincs ám rajta smink, meg reggel amikor vele ébredsz...
Paris Hilton-BFF- Corri :DD
amúgy szerintem nem mindegyikük csúnya smink nélkül...:)
Anyádnak mi köze hozzá hogy miylen nök teszenek neked??
Ezek biztos nem tudnak jó töltöttkáposztát főzni az is igaz :D:D:D
"de amugy ha nincsen jol megcsinálva alapozoval az arca meg szájfény meg minden ami beindit ráse nézek"
de ha rásenézel akkor honnan látod h csunya???xD
má bocs...de sztem egy lány nemattol szép hogyha kivan festve...sztem
16F
Hogy lehet azt valakinek megmondani hogy mi "tetszen" meg mi ne "tetszen"?
Ez olyan mintha megmondanánk valakinek milyen étel "ízeljen" <- még a szó is hülyén hangzik!
A vágyakat nem lehet megváltoztatni.
De azért egy szép csaj akkor is szép ha nincs kifestve, persze a kifestéstől izgatóbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!