Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú a suliból, aki most el fog ballagni, csak az a gond hogy nekem is tetszik. De eddig csak egyszer köszönt és csak párszor smseztünk.... Mit tegyek? (A barétnőm pedig májusban kimén Bécsbe lakni az anyjához)
Nekem is volt ilyen. De a b.nom nem koltozott jo messze....
Tiszteletben tartottuk egymast es csendben epekedtunk...aztan eltelt par ev, en talalkoztam a fiuval neki akkor lettem volna erdekes de nekem mar nem volt az.
Most ujra megtalaltuk egymast(tizen sok ev utan). Egybol tudta ki vagyok...
A baratno mar nincs meg sajnos. A csendben elo vonzalom azonban valahol meg megvan.
Szoval nem kell feltetlenul materiazalni a dolgokat. Nem kell minden szerelemnek vagy vonzalomnak beteljesulnie. Adj idot magadnak es fogod latni merre alakulnak a dolgok.
Szia!Van egy lakotarsam aki a baratnom(en is lany vagyok),a legjobb baratnom,erdekes mert az en pasim legjobb baratjaval jar.Sokszor megjegyezzuk hogy ma milyen jol nez ki a pasid...jol all neki ez a cipo stb.De ez eddig tart,akkor is ha a baratnomnek szep a fiuja es o is ugyanigy velekedik az enyemrol az nem baj.
Ugyesen irtad hogy meghagyod a szerelmet a baratnodnek,attol meg gondolhatod hogy szep a fiu,tetszhet is,de tovabb ne menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!