Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meguntam a randizást. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a randizást. Nem tudok bízni a pasikban. Veletek történt már ilyen csalódás?

Figyelt kérdés
Pénteken randiztam egy pasival, velem volt 4,5 órát, jól éreztük magunkat. Jót beszélgettünk, ettünk, ittunk. Megfogta a kezem, úgy sétáltunk, meg is csókolt. Ma egy üzenet fogadott viberen, hogy mégsem tudná velem elképzelni, mert mást keres. Eléggé gyomrosnak éreztem, mert azt hittem minden jól haladt. Nagyon csalódottnak érzem magam, nem is akarok egy ideig randizni, inkább a tanulásra koncentrálok. 31/N
2019. okt. 27. 20:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
Egyszerűen csak időt kellene hagynod magadnak, az ismerkedés nem csak sikerélménbyekből áll, túl kell lépni az iyen negatív élményeken, és nyitottnak maradni, mert ezzel a hozzáállással majd pont azt fogod a környezetetből elriasztani, akivel kölcsönösen szeretnétek egymást, és boldogok lehetnétek.
2019. okt. 28. 09:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, sok férfi sem tud bízni már a nőkben. Konkrét eset velem. Randiztunk, jól éreztük magunkat. 2 nappal később lekoptat, mert képbe került az ex. Aztán én már kb el is felejtettem őt amikor felbukkan és mikor mondja randizni akar velem megint, féltékenyen kérdőre von amiért mondom nem akarok már tőle semmit. Aztán én marha csak engedtem a csábításnak. Már ott tartottunk pár hónap után, hogy azt akarta költözzek hozzá. Ő vetette fel ezt a dolgot. Aztán 1 héttel később közölte mégsem akar tőlem semmit. Szórakozzon a nénikéjével.
2019. nov. 8. 18:35
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy ezek után a csaj mondta rám, hogy rugalmatlan vagyok :D Csak azért mert megmondtam neki, hogy ne szórakozzon velem.
2019. nov. 8. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!