Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a randizást. Nem tudok bízni a pasikban. Veletek történt már ilyen csalódás?
Volt ilyen érzésem, velem zsinórban csinálta 5-6 srác, hogy hasonló véget ért a randi, aztán másnap meg ment az alkudozás, hogy nem áll készen komolyra, de összejárhatnánk meg lehetnénk barátok extrákkal... Undorító volt, a végére undorodtam magamtól is, hogy csak ennyire tart mindenki. Nagyon lehúzta az önbizalmam, mindig igyekeztam a belsőmmel kitűnni és nem egy unalmas, üres csaj lenni, ezért mégjobban betalált... Pedig nem történt semmi, legfeljebb egy csók a randi végén.
Abbahagytam az egészet pár hónapra, aztán újra nekivágtam, sokkal ridegebben és sokkal inkább úgy, hogy az én kezemben maradjon az irányítás és ne éljem bele semmibe az első randikon. Aztán valahogy megismertem a párom, de az inkább csak a szerencse következménye volt. A keménységemmel jóformán csak azt úsztam meg, hogy előbb tudjak nemet mondani, minthogy ledegradáljanak egy lotyó szintjére.
"úgy megörültem, élőben is jóképű volt."
Azért étitek mi a lényeg :D
Kérdező, ne általánosíts a pénteki alapján. Ő csak vadászott. Bumm
Válassz másképp partnereket.
Majd 50-es átlagos pasiként inkább nem mondok semmit... 3 éve próbálok ismerkedni. De egy átlag férfi nem sok esélyt kap a nőktől.
48+Ffi
3 randi nem sikerült és itt nyekeregsz ?
Szerintem talált mást vagy ezért nem akart semmit mert ezt érezte rajtad !
Rengeteg randin voltam életemben és tudom hogy szar 1000x elmesélni az életed meg hogy mit keres az ember én mindig megjegyeztem az elején hogy komolyat keresek oké volt a válasz lett szex is nem csak csók aztán nyögték be páran hogy mégsem de a szex meg mehetne tovább és aztán csodálkoznak hogy anyucit emlegetem ! Ez szerinted jobb ? Mégsem nyekergek itt emiatt .
40f
"Fiatalok! Akár a nagyon fiatalok is, 16-tól fölfelé!
48Ffi"
Ha őket is ezzel szórakoztatod, akkor nem csodálom, hogy 3 év alatt nem jött össze semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!