Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meguntam a randizást. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a randizást. Nem tudok bízni a pasikban. Veletek történt már ilyen csalódás?

Figyelt kérdés
Pénteken randiztam egy pasival, velem volt 4,5 órát, jól éreztük magunkat. Jót beszélgettünk, ettünk, ittunk. Megfogta a kezem, úgy sétáltunk, meg is csókolt. Ma egy üzenet fogadott viberen, hogy mégsem tudná velem elképzelni, mert mást keres. Eléggé gyomrosnak éreztem, mert azt hittem minden jól haladt. Nagyon csalódottnak érzem magam, nem is akarok egy ideig randizni, inkább a tanulásra koncentrálok. 31/N
2019. okt. 27. 20:39
1 2 3
 11/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
82%
Én sem bízom meg bennetek. Egy ideje emiatt sem veszlek titeket komolyan.
2019. okt. 27. 21:28
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha a tökkel megáldottak a 100 elutasításnál feladnák, kihalt volna az emberiség. Kérdezd meg apádat, hány nőt fűzöt még 1 aláfeküdt.
2019. okt. 27. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen érzésem, velem zsinórban csinálta 5-6 srác, hogy hasonló véget ért a randi, aztán másnap meg ment az alkudozás, hogy nem áll készen komolyra, de összejárhatnánk meg lehetnénk barátok extrákkal... Undorító volt, a végére undorodtam magamtól is, hogy csak ennyire tart mindenki. Nagyon lehúzta az önbizalmam, mindig igyekeztam a belsőmmel kitűnni és nem egy unalmas, üres csaj lenni, ezért mégjobban betalált... Pedig nem történt semmi, legfeljebb egy csók a randi végén.

Abbahagytam az egészet pár hónapra, aztán újra nekivágtam, sokkal ridegebben és sokkal inkább úgy, hogy az én kezemben maradjon az irányítás és ne éljem bele semmibe az első randikon. Aztán valahogy megismertem a párom, de az inkább csak a szerencse következménye volt. A keménységemmel jóformán csak azt úsztam meg, hogy előbb tudjak nemet mondani, minthogy ledegradáljanak egy lotyó szintjére.

2019. okt. 27. 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Te választottad, őt is és az elődjeit is. Nem csak velük az ízléseddel is bajok vannak. De hidd ha férfi lennél és nőkkel kéne randiznom meg kialakítanod valami a mostanihoz képest felakasztanád magad. Ez kb egy semmi amin inkább nevetned kéne h még most véget ért mielőtt időt és energiát öltél volna bele amit utána sose kaptál volna vissza.
2019. okt. 27. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Amikor egy nő 1 elutasítást kap, arra jut az ő életében legalább egy jó 5-10-20 alkalom, amikor meg ő utasított el egy férfit.
2019. okt. 27. 22:09
 16/23 anonim ***** válasza:
19%

"úgy megörültem, élőben is jóképű volt."

Azért étitek mi a lényeg :D

Kérdező, ne általánosíts a pénteki alapján. Ő csak vadászott. Bumm

Válassz másképp partnereket.

2019. okt. 27. 23:21
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Majd 50-es átlagos pasiként inkább nem mondok semmit... 3 éve próbálok ismerkedni. De egy átlag férfi nem sok esélyt kap a nőktől.

48+Ffi

2019. okt. 28. 00:08
 18/23 A kérdező kommentje:
A pénteki volt az utolsó csepp a pohárban. Nem miatta buktam ki, hanem ő már csak a folyamat végi "elegem lett" löketet adta. A jóképűségére azért írtam azt, mert találkoztam már olyan pasival, aki fotón jól nézett ki, de a valóságban köze sem volt hozzá. Én is kemény és határozott embernek tartom magam, olyan férfinak is esélyt adtam, akinek nem kellett volna. Ő volt az első delikvens :) A másik egy 40-es mama kedvence volt, aki rohan főzni az anyjára, és nyálas stílusa volt ami nem jött be. Tényleg inkább maradok egyedül, de ezek nem kellenek.
2019. okt. 28. 08:09
 19/23 mikeXxX ***** válasza:
31%

3 randi nem sikerült és itt nyekeregsz ?

Szerintem talált mást vagy ezért nem akart semmit mert ezt érezte rajtad !

Rengeteg randin voltam életemben és tudom hogy szar 1000x elmesélni az életed meg hogy mit keres az ember én mindig megjegyeztem az elején hogy komolyat keresek oké volt a válasz lett szex is nem csak csók aztán nyögték be páran hogy mégsem de a szex meg mehetne tovább és aztán csodálkoznak hogy anyucit emlegetem ! Ez szerinted jobb ? Mégsem nyekergek itt emiatt .

40f

2019. okt. 28. 09:39
 20/23 anonim ***** válasza:
17%

"Fiatalok! Akár a nagyon fiatalok is, 16-tól fölfelé!

48Ffi"

Ha őket is ezzel szórakoztatod, akkor nem csodálom, hogy 3 év alatt nem jött össze semmi.

2019. okt. 28. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!