Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan oldjátok meg a randizást és ismerkedést felnőttként?
Szóval...elkezdtem dolgozni suli után és hirtelen a félóránként küldök valami aranyos dolgot a kiszemeltnek vagy a páromnak helyett most az a helyzet, hogy 9-18 között munka, ehhez ugye ingázom, tehát 7.30 és 19.30 között utazom vagy dolgozom hétköznap...a kiszemelt lány meg állandóan 12-20 között dolgozik és nem egyfelé lakunk Pesten. Hogyan tud normális kapcsolat kialakulni, ha lényegében hétvégére korlátozódik a találkozás?
Vagy egy másik helyzet. Együtt voltam egy lánnyal. Valamin osszevitáztunk kedden...s akkor egész hétvégéig engeszteletlen a másik, ugyanis kb esélyed nincs találkozni vele annyit, hogy megbeszéljétek.
Szóval... értem én, hogy millió parkapcsolat van így is, de hogyan hozzátok ezt össze? Mert fiatalon volt idő megismerni a másikat...
Saját tapasztalat érdekelne, úgy érzem soha nem lesz elég időm annyira megismerni valakit, hogy abból komoly kapcsolat legyen.
25/F
Soha ne mondd, hogy soha először is. Másodszor pedig, ha a karrieredben (ha beszélhetünk karrierről) sikerül előre lépned, akkor a saját feladataidból tudsz a rangsorban alattad levőknek kiszervezni. Több pénzed és szabadidőd is lesz. Ez lenne a koncepció, na most hogy ebből mi valósul meg és mi az igazság... Én pl. a munka mellett tanulok és edzek és már annak is örülnék, ha egyáltalán lenne egy nő, aki a hétvégéket velem szeretné tölteni. A "full time" kapcsolat sajnos nem kivitelezhető és nekem is inkább akkor voltak hosszabb távú kapcsolataim, amikor kb. csak a sulim volt.
27f
Sehogy sem sikerült. Reggel 8-tól este 6-ig előadásokon/gyakorlatokon, illetve diákmunkán voltam (még éjszakásban is), a delikvens nem értette meg, hogy az én életem nem abból áll, hogy nonstop az ő üzeneteit figyelgetem MSN-en, s reflexből válaszolgassak a baromságaira. Nagyjából tízéves történet már.
Egyébként nekem is rejtély, hogy az emberek hogyan képesek hetek alatt úgy összejönni, hogy konkrétan már a házasságot tervezik. Nonszensz. Hónapok, évek kellenek ahhoz, hogy valakit full kiismerj, megismerj, megtapasztalj, ezek meg lazán kufircolnak 2-3 nap elteltével, miközben még a keresztnevüket sem tudják a másikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!